Visit Uudenkaupungin messuosasto

Messujen yleisökilpailun voittaja arvottu

Toteutimme Helsingin Matka 2024 -messuilla yleisökilpailun, Uudenkaupungin ja Suomen Saariston yhteisosastolla 6n2. Arvuuttelun kohteena oli minkä niminen retkeilyreitti sijaitsee Uudessakaupungissa. Vaihtoehtoina olivat Haltijavuoren rengasreitti, Noitalaakson kierros tai Velhoveden rengastie. Oikea vastaus oli Uudenkaupungin pohjoiseen saaristoon suuntautuva, Makeanvedenaltaan kiertävä Velhoveden rengastie.

Saimme kilpailuun reilu 400 vastausta. Kilpailu toteutettiin toistamiseen pelkästään verkossa, NANO nimistä digimarkkinoinnin työkalua hyödyntäen. Samalla saimme kerättyä asiakasrekisteriä niistä vastaajista, jotka haluavat vastaanottaa tietoa Uudenkaupungin tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Kilpailun voittona oli kahden hengen majoitus- ja ruokailupaketti merellisessä Uudessakaupungissa. Palkinto on nyt arvottu ja voitto meni tällä kertaa Kotkan seudulle. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistujille ja ihanille messuvieraillemme!