Minifarmi2020
Minifarmi

Minifarmi ja kukkamessut 4.-5.7.2020

Asiaa ammattilaisille - elämyksiä kaikille!

Heinäkuu avataan Uudessakaupungissa todellisella suurtapahtumalla. Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä Minifarmi & Kukkamessut tarjoaa kävijöilleen mielenkiintoisen kattauksen asiaa. Poikkeuksellisesti tapahtuma järjestetään tänä vuonna 4.-5.7.2020.

Yli 10 000 kävijän tapahtumakokonaisuudeksi vakiintunut Minifarmi pyrkii vuosi vuodelta järjestämään entistä vauhdikkaamman startin kesäkauteen. Koko lounaisrannikon kevään innostavin ja monipuolisin messutapahtuma järjestetään aivan idyllisen Uudenkaupungin ytimessä.

On jälleen aika inspiroitua ja innostua superviikonlopusta!

Valtakunnallisesti kesän merkittäväksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi muodostunut Minifarmi & Kukkamessut virittävät messuvieraat viihtymään kehutussa, ainutlaatuisessa ja lämminhenkisessä tapahtumakokonaisuudessa.

Mahtava kattaus alan huipputuotteita ja palveluita ympäri Suomen. Minifarmilla rakennat unelmastasi totta mökille ja kotiin, pihalle ja puutarhaan, lumoudut kesäkukista sekä nautit maaseudun tunnelmasta ja eläimistä.

Tarjolla tulee olemaan yhä kattavammin ratkaisuja kaikenlaiseen rakentamiseen ja remontointiin liittyen, upea kattaus silmäniloa puutarhaan ja terasseille. Erilaisia koneita ja laitteita aina henkilöautoihin, siis koko perheen tarpeisiin. Sekä tietysti niin ihanat farmin eläimet. Mukaan mahtuu takuulla huikeita elämyksiä ihan kaikille! Ja Minifarmin tyyliin yllätyksiäkin on luvassa!

Tapahtuman parhaat palat

Farmi on lapsiperheiden suosikki ja koko tapahtuman kohokohta. Farmilla tapaat ihastuttavat maatilan eläimet, pääset näkemään monipuolisia näytöksiä ja nauttimaan ihanasta tunnelmasta.

Rakentamisen alueelta löytyvät ratkaisut niin kodin-, mökin, kuin pihankin tarpeisiin sekä tuotteet ja palvelut kodin sisustamiseen.

Työkoneita ja ajoneuvoja löytyy niin ammattilaisille kuin kuluttajille, on pientä ja näppärää sekä suurta ja tehokasta.

Kukkamessujen alueelta löytyvät puolestaan ihanat kukat ja taimet sekä muut kasvit pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle

Innostava retkikohde

Minifarmi tarjoaa koko perheelle elämyksen, monipuolista ohjelmaa ja maaseudun rentoa fiilistä kaupunkiympäristössä. Messutapahtuma on myös oiva ryhmäretkikohde, jossa huvi ja hyöty yhdistyvät niin ammattilaisten luennoissa kuin erilaisissa näytöksissäkin. Retken yhteydessä voi tutustua Uuteenkaupunkiin laajemminkin. Uudenkaupungin matkailutoimisto räätälöi ryhmille toiveita vastaavan paketin.

Merellinen ja sympaattinen Uusikaupunki luo ihastuttavat puitteet onnistuneelle päivälle tai vaikka vauhdikkaalle viikonvaihteelle!

info [at] minifarmi.fi

Koulupolku 1, 23500 Uusikaupunki