Varaosakeskus

Vakka-Suomen Varaosakeskus

Ketunkallion liikekeskuksessa toimiva Vakka-Suomen Varaosakeskus Oy palvelee autoilijoita, maanviljelijöitä ja veneilijöitä vuosien kokemuksella. AD-ketjuun kuuluvan liikkeen kattavat valikoimat pitävät sisällään paitsi varaosat erilaisiin autoihin, traktoreihin ja muihin kulkupeleihin myös paljon muuta koneiden kimpussa viihtyville ja muille remonttireiskoille.

Vakka-Suomen Varaosakeskuksen omistaja Marko Säikkä toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tuotevalikoimaltaan entistä runsaampaan myymälään. Myös eri hintaryhmistä on nyt yhä enemmän vaihtoehtoja.

– Meiltä löytyy esimerkiksi työvaatteita, suojaimia ja kiinnitystarvikkeita moneen lähtöön, Säikkä kertoo.

Jos autoilevan matkailijan kulkupeli kaipaa varaosaa tai vaikka uusia öljyjä, Varaokeskuksesta löytyy varmasti apu. Tarjolla on myös IKH-ketjun maahantuomia traktorin osia ja työkaluja. 

− Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja haluamme palvella myös matkailijoita monipuolisesti. Uusi akku autoon tai vaikka veneeseenkin hoituu helposti meidän kauttamme.

Pitkäjänteinen ja asiakasystävällinen yrittäjän työ tuotti viime syksynä tulosta, kun omistaja Marko Säikkä palkittiin kuntakohtaisella Yrittäjä-palkinnolla.

Vakka-Suomen Varaosakeskus sijaitsee kätevällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja se tekee yhteistyötä monien hyvien autokorjaamojen kanssa. Myymälässä on helppo poiketa pikaisesti vaikka mökkireissun varrella. – Meiltä löytyy kaikkea. Tervetuloa!


myynti [at] varaosakeskus.net

Jaa:

facebook twitterbird

Ketunkalliontie 3, 23500 Uusikaupunki

Avoinna

Ma–pe 8–17, la 9–13

www.varaosakeskus.net