Ukikyyti

Ukikyyti-palvelu palvelee asukkaiden lisäksi myös matkailijoita

Ukikyyti on nykyaikainen kutsupohjainen joukkoliikennepalvelu, joka on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 6.15 - 22.00 ja lauantaisin klo 10 - 14.

Kyydin hinta on aikuisilta 5 € ja lapsilta (7–16 v.) 2 €. Alle 7-vuotiaat kulkevat maksutta, mutta heille on kuitenkin varattava paikka.

Palvelualueena on Uudenkaupungin keskustan taajama-alueen lisäksi myös Kalannin taajama-alue. Ukikyyti palvelee myös leirintäalueita. Katso kartta tästä!

Kyydin voit tilata Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksella, jonka voi ladata Google Play tai App Store -sovelluskaupasta. Tilauksen voi myös soittaa asiakaspalveluun 0800 133 733 ma-pe klo 8–16 (maksuton numero). Tilauksen voi tehdä välittömään tarpeeseen tai maksimissaan 5 päivää ennakkoon. Sovellusasiakkaat saavat kaksi maksutonta matkaa syöttämällä sovellukseen koodit uki1 ja uki 2. Maksutapa pitää valita ennen kuin käytät ilmaiskoodin.

Ukikyyti tilataan osoitteesta osoitteeseen palvelualueen sisällä. Sovellus tai asiakaspalvelija kertoo oikean noutopisteen. Asiakkaan on yleensä käveltävä lyhyt matka esim. läheiseen kadunkulmaan. Huom! Apuvälineen (mm. rollaattori, pyörätuoli) kanssa matkustaville taataan mahdollisuuksien mukaan nouto ovelta pyydettäessä.
Ukikyyti-palvelun tarjoaa Uudenkaupungin kaupunki.

Katso ohjeita ja lisätietoja Ukikyyti-palvelusta täältä!