Johanna harikkala-nurmi

Liikunta ja hyvinvointi Oy Elleni

TANSSILLISTA LIIKUNTAA JA KEHONHUOLTOA

Elleni on pieni ja viihtyisä liikuntastudio Sorvakossa. Rakastu liikuntaan, nauti hyvästä olosta, fiilistele hyvää musiikkia ja viihdy mukavien ihmisten parissa.

Ellenin yrittäjänä ja jumppaohjaajana toimii KM Johanna Harikkala-Nurmi. Johannalle tulee keväällä täyteen 30 vuotta siitä, kun hän ohjasi ensimmäisiä jumppatuntejaan. Vuosien varrella hän on lisäkouluttautunut ja päivittänyt osaamistaan ahkerasti ja voi hyvin kutsua itseään liikunnan- ja hyvinvoinnin ammattilaiseksi.

Ellenistä löydät laadukkaat kehonhallintaan ja -huoltoon keskittyneet ryhmätunnit sekä lisäksi voit kysellä myös henkilökohtaisempaa ohjausta tai -valmennusta. Tarjolla on esim. Pilates, ProMethod testaus sekä -valmennus, Footbic sekä Footmap.

Ellenissä jumpataan ja nautiskellaan hyvästä musiikista aamuin illoin, kesät talvet! Mind&Body -tuntien lisäksi Ellenissä on myös reipas kattaus musiikkijumppatunteja. Lavis-lavatassijumppa sekä Zumba eri muodoissaan (ZumbaToning, ZumbaGold) tansittavat suurta joukkoa naisia viikoittain. Ellenin oma Boost! -lihaskuntotunti sekä Strong bz pitävät jumppatarjonnan monipuolisena.

Elleniin ovat tervetulleita ihan kaikki – miehillekin löytyy oma tuntinsa. Liikunta-, sauna- ja keittiötiloja voi myös vuokrata erilaisia tyky-päiviä, lastenjuhlia tai tapahtumia varten.

Elleni ymmärtää ihmiskehoa, liikettä ja terveyttä

Ainonkuja 5, 23500 Uusikaupunki

Liikunta ja hyvinvointi Oy Elleni