Peterzens

Boathouse Peterzéns

Peterzéns tarjoaa matkailijoille saaristolaisromantiikkaa ja vanhan ajan merellistä tunnelmaa Kustavissa keskellä kauneinta saaristoa.

Peterzéns on erinomainen levähdyspaikka. Hotellissa on 15 yöpymismajaa, joista kuhunkin mahtuu neljä henkeä. Jokaisessa majassa on oma wc ja terassi satamanäkymillä. Terassin voi valita oman mieltymyksen mukaan joko ilta- tai aamuauringolla.

Koko perhe voi seikkailla luontopolulla tai viihtyä puistogolfin parissa. Aikuisten tehdessä löytöjä design-, sisustus- ja tehtaanmyymälässä, lasten aika kuluu kuin siivillä leikkipuistossa.

Ravintola tarjoaa saaristolaispöydän lisäksi paikallisilta kalastajilta pyydettyä kalaa ja saariston parhaaksi kehuttua pippuripihviä.

Peterzéns on satsannut ohjelmatarjontaan, ja sieltä löytyykin jokaiselle jotakin: laituritansseja, teatteria, perinnepurjehdusta ja ruokaviikkoja.

Tulkaa porukalla viettämään saaristolaisiltaa Kustaviin! Mikäli olette matkalla Saariston rengastiellä, Peterzéns sijaitsee noin kilometrin päässä Iniön lauttasatamasta, tien varressa. Uuteenkaupunkiin on matkaa 49 kilometriä.

leontinap [at] gmail.com

Jaa:

facebook twitterbird

Parattulan rantatie 16, 23360 Kustavi

leontinap@gmail.com

Puh. 0400 147 148 tai 050 465 3387

Avoinna

Toukokuusta syyskuun alkuun.

Tarkemmat lisätiedot aukioloajoista osoitteesta peterzens.fi tai Facebook-sivuillamme.

Vierasvenesatamassa 120 venepaikkaa, kausipaikkoja 150.
Saariston suojaisin satama, suojassa kaikilta tuulilta. Vierassatamassa kaikki palvelut.
Kylkikiinnitys mahdollinen.