isokarin majakka

Isonkarin majakka

Isonkarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumovoimaisin matkailukohde.

Isonkarin majakkasaari tarjoaa matkailijoille hyvän kattauksen palveluita ulkosaariston rauhassa. Pohjanlahden korkeimman majakan vetovoimaa lisää sen ympäristö: saaren ainutlaatuinen ja monipuolinen luonto. Isonkarin matkailusesonki alkaa vappuna ja kestää lokakuun syysmyrskyihin asti.

Upea majakka on peräisin keisarillisen Venäjän ajalta vuodelta 1833. Vierailut sisälle majakkaan tehdään oppaan kanssa ja opastuksia pidetään keskikesällä päivittäin.

180 hehtaaria suurella majakkasaarella on paljon nähtävää. Isossakarissa voit bongata harvinaisia kasveja ja lintuja, ja saareen tehdäänkin paljon lintu- ja luontoretkiä. Lajistoa voi havainnoida eri tavoin myös luontopolulla, opastetusti tai itsenäisesti, vaikkapa lampaita rapsutellen. Jos tuuri käy, voi retkeilijä havaita länsirannan kalliolta hylkeenkin. Niille, joita hylkeet erityisesti kiinnostavat, on tarjolla erityinen hyljesafari Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle.

Saarelta löytyy mainio kattaus palveluita matkailijan ja veneilijän mieleen: kesähotelli, kahvila, matkamuistomyymälä, opaspalvelut, kokoustilat, uimaranta ja tilaussauna. Saareen tehdään risteilyjä, ja veneilijöille on tarjolla viihtyisä ja suojaisa vierassatama.
Kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä, ja hotellin tilausravintolassa voi nauttia à la carte -herkkuja. Tarjolla on makuja mereltä ja laatua läheltä – siis kalaa, karitsaa ja villivihanneksia. Isokari tarjoaa hienot puitteet myös koulutuksille, kokouksille ja asiakastilaisuuksille, ja saari on erinomainen paikka viettää merkkipäiväjuhlia tai vaikka kihlajaisia!

Saareen on helppo saapua risteillen, tilauskuljetuksella tai omalla veneellä. Risteillen saapuvia kuljettaa m/s Kerttu.

Retket ja safarit löydät tapahtumakalenterista ja lisätietoa palveluista hintoineen nettisivuilta. Lämpimästi tervetuloa – joko päivämatkalle tai viihtymään pidemmäksi aikaa!

info [at] isokari.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Isokari, Kustavi

Sektoriloisto Oy

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png