Kaupunginlahden kuva

Street Fishing - kalastuskilpailu su 7.6.2020

Street fishing -kalastuskilpailu rantautuu Uuteenkaupunkiin su 7.6. klo 12-15. Tapahtumapaikka on Kaupunginlahti ja ainoastaan rannalta kalastaminen on sallittua. Kilpailussa kalastetaan kahden hengen joukkueena ja parit pyrkivät saamaan kasaan mahdollisimman monta senttiä yhteispituutta neljällä eri lajia olevalla kalayksilöllä. Koska mukaan halutaan myös lapsia ja nuoria,  jokainen v. 2002 tai myöhemmin syntynyt osallistuja saa 5 senttiä hyvitystä joukkueensa eduksi. Kisan tarkemmat säännöt, kisa-alueet ja ilmoittautumisohjeet tulevat keväällä näille sivuille: fisuun.fi/tulevia-kalastustapahtumia.

Kaikissa Street fishing -kilpailussa palkitaan kolme parasta joukkuetta. Lisäksi voittajista tulee kyseisen kaupungin Kalakunkku 2020 ja koko kesän kovimman tuloksen tehneet nimetään syksyllä Vuoden katukalastajiksi 2020.

Lisätietoja: Kalatalousasiantuntija Janne Antila, 045 630 4280, janne.antila@vapaa-ajankalastaja.fi.

janne.antila [at] vapaa-ajankalastaja.fi

Kaupunginlahti, Uusikaupunki