Etätyöloma banneri

Hae testaajaksi ilmaiselle etätyölomalle Uuteenkaupunkiin!

Yli 400-vuotta vanha merellinen Uusikaupunki vie vierailijan eteläeurooppalaisen rantakaupungin tunnelmaan. Sympaattiset puutalokorttelit, mielenkiintoiset nähtävyydet, monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä upeat meri- ja luontokohteet luovat puitteet elämykselliselle vierailulle. Meiltä löydät myös uniikit ja palvelevat puodit sekä meren antimia ja muita paikallisia herkkuja tarjoilevat ravintolat ja kahvilat. Hurmaava Uusikaupunki onkin täydellinen valinta lyhyelle tai pdemmällekin arjen irtiotolle.

Miltä kuulostaisi etätyöloma tässä merellisessä puutaloidyllissä?
Hae testaajaksi ilmaiselle etätyölomalle!

Voit olla etsimämme testaaja, jos:

• Työskentelet työssä, jota voi tehdä etänä.
  • Ajankohta 1.5.-24.6.2022 sopii sinun etätyölomaasi.
  • Työskentelet etälomallasi päivittäin jonkin aikaa co-working ja etätyötila Messissä.
    Voit tutustua moderniin, Uudenkaupungin keskustassa sijaitsevaan etätyötila Messiin uusikaupunki.fi sivuilta
  • Bloggaat tai viestit sosiaaliseen mediaan yhteistyössä Messin, kaupungin matkailun sekä loman sinulle ja perheellesi tarjoavien tahojen kanssa.
  • Voit hakea yksin, puolisosi/kumppanisi kanssa tai ottaa perheen mukaasi (maks. 4 henkilöä).

Tarjoamme testaajalle/testaajille:

• Kahden yön ilmaisen majoituksen, voit itse valita sopivimman majoituskohteen
    (maks. 2 lisävuorokautta -50 % normaalihinnoista).
  • Lounaat ja kahvit päivittäin (3 päivää).
  • Illallinen kahtena iltana.
  • Harrastus ja vapaa-ajanaktiviteetit kaikille päivittäin (listattu hakemuslomakkeessa).
  • Ergonomiset ja modernit työtilat keskellä Uuttakaupunkia.
  • Kuljetukset sinun tulee järjestää itse (31.5. asti on käytettävissä kaupungin sisällä toimiva Ukikyyti-palvelu).

Jos kiinnostuit ja koet täyttäväsi kriteerit, täytä hakemus 31.3.2022 mennessä.
Kerro hakemuksessa etälomatoiveesi sekä miksi juuri sinä/puolisosi/kumppanisi tai perheesi olisitte paras etälomatestaaja.

Etätyötestaajaksi-hakemus

matkailu [at] uusikaupunki.fi

Etätyölomatestauksen järjestävät Ukin Solmu -hanke, matkailun ja palveluiden kehittämishanke PELME sekä Visit Uusikaupunki/Uudenkaupungin kaupunki.