Minifarmi ja kukkamessut

Minifarmi ja kukkamessut

Uudenkaupungin kesä avataan perinteisesti todellisella suurtapahtumalla. Monipuolisella tarjonnalla katettu valtakunnallinen Minifarmi & kukkamessut tarjoavat kävijöilleen yhdessä mielenkiintoisen kattauksen asiaa ja juuri oikeaan aikaan aivan kevään kynnyksellä!

Minifarmi rikkoi viime vuonna 10 000 kävijän rajapyykin ja pyrkiikin järjestämään entistä vauhdikkaamman kesäkauden startin viisivuotissynttäreillään. Koko lounaisrannikon kevään innostavin ja monipuolisin messutapahtuma järjestetään aivan idyllisen uudenkaupungin ytimessä.

Paljon koettavaa, nähtävää ja ostettavaa, yhdellä lipulla

Ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi muodostunut ja merkittäväksi kauppapaikaksi kasvanut messuviikonloppu herättää huomiota tarjonnallaan.

Minifarmi ja Kukkamessut täydentävät hienosti toisiaan ja antavat oivan lähtökohdan kehittää kokonaisuutta vieläkin monipuolisemmaksi. Näin pystymme tarjoamaan vieraille varmasti ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan kokonaisuuden, näyttävät puitteet sekä kovatasoisen kattauksen yrityksiä ja palveluita. Ja mikä hienointa, kaikki yhdellä lipulla iloitsee tapahtuman pääkoordinaattori Jarno Ihala.

Tapahtuman ajankohdaksi on vakiintunut kevät ja toukokuun loppu. Kevät on touhukasta aikaa, niin puutarhoissa, mökeillä, kuin yrityksilläkin.–Se on kaupanteon aikaa, naurahtaa Ihala.

Kukkamessujen teema-alue on nostettu upeasti framille. Suoraan pääportista avautuu Kukkamessujen hieno kokonaisuus ihastuttavine kukka-amppeleineen ja tuhansine taimineen.

Tapahtuman parhaat palat

Minifarmin kohokohta on lapsiperheiden suosikki, Farmi, eläimineen, erilaisine koneineen, perinteineen ja kädentaitoineen. Rakentamisen alueelta löytyvät ratkaisut niin kodin-, mökin, kuin pihankin tarpeisiin sekä tuotteet ja palvelut kodin sisustamiseen. Pienet ja vähän isommatkin työkoneet esittäytyvät niin kuluttajille kuin ammattilaisille. Kukkamessujen alueelta löytyvät puolestaan ihanat kukat ja taimet sekä muut kasvit pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle.

Innostava retkikohde

Minifarmi tarjoaa koko perheelle elämyksen, monipuolista ohjelmaa ja maaseudun rentoa fiilistä kaupunkiympäristössä. Messutapahtuma on myös oiva ryhmäretkikohde, jossa huvi ja hyöty yhdistyvät niin ammattilaisten luennoissa kuin erilaisissa näytöksissäkin.

Retken yhteydessä voi tutustua Uuteenkaupunkiin laajemminkin. Uuden-kaupungin matkailutoimisto räätälöi ryhmille toiveita vastaavan paketin. Merellinen ja sympaattinen Uusikaupunki luo ihastuttavat puitteet onnistuneelle päivälle tai vaikka vauhdikkaalle viikonvaihteelle, Ihala kiteyttää.

info [at] minifarmi.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Koulupolku 1, 23500 Uusikaupunki

19.–20.5.2018

Minifarmin asiakaspalvelu

Puh. 040 706 4000
info@minifarmi.fi

Avoinna

19.5 klo. 10–17
20.5 klo. 10–16

Liput

1 päivä
Aikuiset 13 €
Lapset 3–15 v 7 €

2 päivää
Aikuiset 15 €
lapset 3–15 v. 10 €

Yli 10 hengen ryhmät
(ennakkovarauksella)
10 €/hlö

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png