City hero challenge

Uusikaupunki City Hero Challenge 8.6.2019

Haasta itsesi – Haasta kaverisi!

Mikä on City Hero Challenge? City Hero Challenge on iloisen mielen seikkailutapahtuma, jonka tavoitteena on liikuttaa kaiken ikäisiä ja -kuntoisia ainutlaatuisen hauskalla tavalla.

Voit tulla pitämään hauskaa juosten tai kävellen, yksin tai vaikka perheen kanssa. Voit myös kerätä kavereista joukkueen ja testata tiimitaitosi ystäviesi tai työporukoiden kanssa!

Pääasia on iloinen mieli, hyvä fiilis ja liikunnan tuoma riemu! Tapahtuma rakentuu aivan Uudenkaupungin kaupungin sydämeen kaupunginlahden rannalle. Seikkailun aikana voit testata taitojasi erilaisissa toimintapaikoissa ja esteissä sekä mysteerirasteilla jotka paljastetaan tapahtumaviikolla.

Seikkailu polkaistaan käyntiin aamulla klo 10 ja rataa on aikaa kiertää klo 17 asti. Reitilla arvioitu suorittamisaika on maks. 3 tuntia. Ilmoittautuminen tapahtumapäivänä klo 8-10 alueen infopisteellä. Samaan aikaan järjestettävä legendaarinen Merefesti pitää huolen siitä, että kaupungissa riittää markkinatunnelmaa ja iltaohjelmaa vielä sankaritekojen jälkeenkin.

Lähde mukaan ikimuistoiseen seikkailuun ja nauttimaan hauskasta yhdessäolosta! Hyppää mukaan, lue lisää ja ilmoittaudu!

Seuraa meitä somessa ja pysyt mukana menossa!

info [at] cityherochallenge.fi

Sorvakon rantatie 2, Uusikaupunki

Uusikaupunki city hero challenge 8.6.2019

Tapahtuman ohjelma, aikataulu ja lisätiedot Facebookissa