City hero challenge

Uusikaupunki City Hero Challenge 8.6.2019

Haasta itsesi – Haasta kaverisi!

Mikä on City Hero Challenge? City Hero Challenge on iloisen mielen seikkailutapahtuma, jonka tavoitteena on liikuttaa kaiken ikäisiä ja -kuntoisia ainutlaatuisen hauskalla tavalla.

Voit tulla pitämään hauskaa juosten tai kävellen, yksin tai vaikka perheen kanssa. Voit myös kerätä kavereista joukkueen ja testata tiimitaitosi ystäviesi tai työporukoiden kanssa!

Pääasia on iloinen mieli, hyvä fiilis ja liikunnan tuoma riemu! Tapahtuma rakentuu aivan Uudenkaupungin kaupungin sydämeen kaupunginlahden rannalle. Seikkailun aikana voit testata taitojasi erilaisissa toimintapaikoissa ja esteissä sekä mysteerirasteilla jotka paljastetaan tapahtumaviikolla.

Lähde mukaan ikimuistoiseen seikkailuun ja nauttimaan hauskasta yhdessäolosta! Hyppää mukaan, lue lisää ja ilmoittaudu!

Seuraa meitä somessa ja pysyt mukana menossa!

Sorvakon rantatie 2, Uusikaupunki

Uusikaupunki city hero challenge 8.6.2019

Tapahtuman ohjelma, aikataulu ja lisätiedot Facebookissa
sekä osoitteessa: www.merefesti.fi