Vakka-Suomen Panimo

Vakka-Suomen panimo

Merituulessa, länsirannikon myrskyissä, ikivanhassa Uudessakaupungissa seisoo vankoilla jaloillaan Vakka-Suomen Panimo Osakeyhtiö–ensiluokkaisten erikoisoluiden syntysija.

Vakka-Suomen Panimolta on leijunut maltaan tuoksu vuodesta 2008. Sen juuret ovat syvällä uusikaupunkilaisessa oluenpanoperinteessä, josta kertoo myös tuotemerkin nimi, panimomestaria merkitsevä Prykmestar.

Prykmestar-nimi kunnioittaa vanhaa uusikaupunkilaista oluenpanoperinnettä. Vuosikymmenen toiminut panimo on ehtinyt tehdä yli 70 erityyppistä olutta rikastuttamaan suomalaista olutkulttuuria. Hyvää vakiovalikoimaa täydentävät herkulliset kausioluet. Panimon ominta alaa on tehdä pieniä eriä laadukkaita erikoisoluita. Asiakkaiden oluet voidaan varustaa omalla etiketillä–ja erityisen hyville asiakkaille myös oluen resepti voidaan sovittaa oman maun mukaiseksi. Oluet valmistetaan aidoista raaka-aineista, ilman säilöntä- ja lisäaineita.
Kuplivat, raikkaat Vihreä tee ja Inkivääri-sitruuna -jääteet maistuvat vaikkapa saunajuomana. Niillä voi juhlistaa elämän erilaisia hetkiä ilman alkoholia. Jääteet, miedot oluet sekä siiderit löytyvät panimon yhteydessä toimivasta pienestä myymälästä.

Jaa:

facebook twitterbird

Välttitie 2, 23500 Uusikaupunki

Tarkista myymälän aukioloajat panimon kotisivuilta!

www.vasp.fi