Vakka-Suomen Panimo

Vakka-Suomen panimo

Merituulessa, länsirannikon myrskyissä, ikivanhassa Uudessakaupungissa seisoo vankoilla jaloillaan Vakka-Suomen Panimo Osakeyhtiö – ensiluokkaisten juomien syntysija.

Vakka-Suomen Panimolta on leijunut maltaiden tuoksu vuodesta 2008. Sen juuret ovat syvällä uusikaupunkilaisessa oluenpanoperinteessä, josta kertoo tuotemerkin nimi, panimomestaria tarkoittava Prykmestar.

Prykmestar -nimi kunnioittaa vanhaa uusikaupunkilaista oluenpanoperinnettä. Reilun vuosikymmenen aikana panimo on ehtinyt tehdä kymmeniä erityyppisiä oluita rikastuttamaan suomalaista olutkulttuuria. Hyvää vakiovalikoimaa täydentävät herkulliset kausioluet, siiderit, long drinkit sekä alkoholittomat jääteet. Panimon ominta alaa on tehdä pieniä eriä laadukkaita erikoisoluita. Asiakkaat voivat halutessaan tilata tuotteita omalla etiketillä varustettuina vaikkapa erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Mahdollista on saada myös kokonainen keitos valmistettuna asiakkaan omien makumieltymysten mukaisesti. Kysy tarjousta omasta oluestasi panimolta!

Kuplivat, raikkaat jääteet Mansikka ja Sitruuna-Inkivääri maistuvat vaikkapa saunajuomana. Niillä voi juhlistaa elämän erilaisia juhlahetkiä ilman alkoholia. Miedot oluet, siiderit, long drinkit ja jääteet löytyvät panimon yhteydessä toimivasta pienestä myymälästä. Tervetuloa ostoksille!

Jaa:

facebook twitterbird

Välttitie 2, 23500 Uusikaupunki

Helsinkiläinen pienpanimo Stadin Panimo on ostanut maaliskuussa konkurssiin menneen perinteikkään Vakka-Suomen Panimon tuotantolaitteiston tuotemerkkeineen ja jatkaa oluenpanoa Uudessakaupungissa. Stadin Panimolle kauppa mahdollistaa tuotantokapasiteetin kymmenkertaistamisen ja tuotteiden valtakunnallisen jakelun. Nyt toteutettu kauppa vauhdittaa myös vahvempaa kansainvälistymistä.