Varaosakeskus

Vakka-Suomen Varaosakeskus

Ketunkallion liikekeskuksessa toimiva Vakka-Suomen Varaosakeskus Oy palvelee autoilijoita, maanviljelijöitä ja veneilijöitä vuosien kokemuksella. AD-ketjuun kuuluvan liikkeen kattavat valikoimat pitävät sisällään paitsi varaosat erilaisiin autoihin, traktoreihin ja muihin kulkupeleihin myös paljon muuta koneiden kimpussa viihtyville ja muille remonttireiskoille.

Vakka-Suomen Varaosakeskuksen omistaja Marko Säikkä toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tuotevalikoimaltaan entistä runsaampaan myymälään. Myös eri hintaryhmistä on nyt yhä enemmän vaihtoehtoja.

– Meiltä löytyy esimerkiksi työvaatteita, suojaimia ja kiinnitystarvikkeita moneen lähtöön, Säikkä kertoo.

Jos autoilevan matkailijan kulkupeli kaipaa varaosaa tai vaikka uusia öljyjä, Varaokeskuksesta löytyy varmasti apu. Tarjolla on myös IKH-ketjun maahantuomia traktorin osia ja työkaluja. 

− Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja haluamme palvella myös matkailijoita monipuolisesti. Uusi akku autoon tai vaikka veneeseenkin hoituu helposti meidän kauttamme.

Vakka-Suomen Varaosakeskus sijaitsee kätevällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja se tekee yhteistyötä monien hyvien autokorjaamojen kanssa. Myymälässä on helppo poiketa pikaisesti vaikka mökkireissun varrella. – Meiltä löytyy kaikkea. Tervetuloa!

 

myynti [at] varaosakeskus.net

Jaa:

facebook twitterbird

Ketunkalliontie 3, 23500 Uusikaupunki

Avoinna

Ma–pe 8–17, la 9–13

www.varaosakeskus.net