Ravintola Pooki

Ravintola Pooki

Uudenkaupungin ja koko Varsinais-Suomen ehdottomiin helmiin lukeutuva Gasthaus Pooki on tunnettu laadukkaasta, mutta rennosta ruoasta ja palvelusta.

Ravintola toimii jyhkeässä graniittirakennuksessa, joka valmistui pankkikonttoriksi vuonna 1911. Näissä tiloissa perinteikäs Ravintola Pooki on tarjonnut monipuolisia palveluitaan kohta 50 vuotta. Palveluihin kuuluvat à la carte, lounas, pitopöytä, saaristolaispöytä, kokouspalvelut, juhlatilat, pitopalvelu, persoonallinen hotelli, sekä upea kesäterassi omalla Kievarillaan, josta löytyy upeat keskieurooppalaistyyliset oluthuoneet.

Ravintola Pookin ruoanlaittofilosofia perustuu puhtaisiin makuihin ja selkeisiin annoksiin: turhaa prosessointia vältetään, tehdään itse mahdollisimman paljon, laadukkaista raaka-aineista. Lisäksi koska sijainti on lähellä merta, on luontevaa että kalaruoat ovat ruokalistoillamme näkyvässä roolissa. Myös liha ja kasvisruokien ystävät, sekä hyvää burgeria metsästävät ilahtuvat varmasti sesongin mukaan vaihtuvista ruokalistoistamme, joiden lisäksi ympäri vuoden on tarjolla erilaisia teemoja, jotka täydentävät tarjontaamme. Myös juotavalista on laadukas ja monipuolinen. Intohimonamme onkin yhdistää ruoka ja juoma täydelliseksi kokonaisuudeksi, joten listalta löytyy monipuolinen valikoima vaihtoehtoja jokaiselle ruoalle. Huomioimme myös erillisellä juomalistalla kauden raaka-aineet, joista valmistamme mielenkiintoisia drinkkejä.

Kesäisin Pookin puistomainen pihaterassi on ehdoton nähtävyys! Huikean miljöön kruununa on monipuolinen palvelutarjonta, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Laadukas juotavavalikoima, upea lounasbuffet, legendaarinen saaristolaispöytä ja Niilonpojan Kesäkievari upeilla oluthuoneilla. Pookista löytyy varmasti jokaiselle jotakin –Tervetuloa Pookiin kun haluatte astetta parempaa!

 

Katso Pookin lounaslista

pooki [at] ravintolapooki.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Ylinenkatu 21, Uusikaupunki

Avoinna

Ympäri vuoden aamusta iltaan
ma–pe 11– la–su 12–

Lounas ma-pe klo 11-15
Á la carte pe klo 15-20
Á la carte la klo 12-20