Golfravintola

Uudenkaupungin Golfravintola & Catering

Ravintolaelämyksiä kaikille upeissa puitteissa

Golfkentän tuntumassa toimivasta ravintolasta saat ympäri vuoden arkisin vaihtuvan kotiruokalounaan, juhlakausien erikoismenut, sekä ammattitaitoisia tilauspalveluita.

Uudenkaupungin Golfravintola & Catering tarjoaa ravintolaelämyksiä upeissa puitteissa golfkentän laidalla, vain parin draivin päässä kaupungin torilta. Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa tyylikkäästi sekä arki-, että juhlatilaisuudet ravintolassa tai asiakkaan omissa tiloissa. Käytettävissä on kabinettitilat kokouksille, tilavat saunaosastot naisille ja miehille, sekä katettu, lasitettu terassi, jolta avautuu idyllinen näkymä golfkentän viheriölle.

− Toimintamme lähtökohtana on herkullinen ruoka ja iloinen palvelu. Raaka-aineiden valinnassa panostamme aina laatuun ja tuoreuteen, ja kasvikset hankimme aina lähitiloilta, Tapio Pääkkö ravintolasta kertoo.

Osaavat caddiemasterit palvelevat golfkentän pelaajia aina aamukahdeksasta lähtien. Caddiemasterien toimiston puolella on myös tarjolla kahvilapalveluita ja pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Ravintolan maistuvaa lounasta tarjoillaan arkisin klo 11−15 ympäri vuoden. Kesäaikaan ravintolan ovet ovat avoinna joka päivä iltamyöhään asti.

− Valoa tunnetusti Suomen kesässä riittää. Meille voi siis poiketa iltapalalle kierroksen jälkeen tai ihan muuten vaan. Kaikki ovat tervetulleita! Talviaikaan ravintola on avoinna iltaisin ja viikonloppuisin, sopimuksen mukaan.

Golfravintola järjestää myös vaihtuvia teemapäiviä läpi vuoden–lisätietoa löytyy osoitteessa www.karilla.fi.

Ammattitaitoisia ja tarpeisiisi räätälöitäviä Catering-palveluita!

 

Katso Golfravintolan lounaslista

golfravintola [at] karilla.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Välskärintie 2 H, Uusikaupunki

Puh. 050 571 8803

golfravintola@karilla.fi

Ravintola avoinna ma–pe 11–15, muina aikoina tilauksesta.
Lounas tarjolla ravintolassa tai mukaan noudettuna arkisin 11-15. 

Lounaan lisäksi tilaa ja nouda helpotusta arkeen ja juhlaan Ruokakassi-palvelusta. 

Lisätietoja www.karilla.fi