Ilmakuva Uudenkaupungin keskustasta merelle

Saapuminen Uuteenkaupunkiin

Autolla

Uusikaupunki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Turusta. Autolla pääsee mukavasti Turusta tai Porin suunnalta E8-tietä kääntymällä Laitilassa lounaaseen tielle 43. Varsinkin, jos tulet Lokalahdelle päin, Turun suunnalta pääse hyvin myös tieltä 192, kääntymällä tielle 194. Tampereelta pääse kätevimmin ajamalla tietä  nro 12 ja kääntymällä Eurassa tielle nro 43.

Pysäköinti on Uudessakaupungissa ilmaista. Mahdolliset aikarajoitukset kannattaa huomioida.

Bussi

Bussit lähtevät Turusta päivittäin, arkisin jopa tunnin välein. Helsingistä Turkuun, josta jatkoyhteys Uuteenkaupunkiin. Busseja tulee myös Raumalta, joko Laitilan tai Pyhärannan kautta. Onnibussit tulevat Laitilaan (18 km Ugista), josta jatkoyhteys Uuteenkaupunkiin. Linja-autoasema sijaitsee Rauhankadulla, torin laidalla. Liput voit ostaa kuljettajalta tai www.matkahuolto.fi
Seutu + liikennöi Uudenkaupungin alueella. Katso vuorot: seutuplus.fi

Rautatieasema Turussa

Turun rautatieasemalle pääsee mukavasti kaikkialta Suomesta.
Etäisyys rautatieaseman ja bussiaseman välillä Turussa on vajaa 1 km. 
www.vr.fi

Lentoasema Turussa

Paikallisliikenteen linja 1 kuljettaa lentoasemalta Turun keskustaan, matkaa n. 7 km, josta voi jatkaa bussilla Uuteenkaupunkiin.
www.föli.fi

Lentoasema Helsingissä

Helsinki-Vantaan lentoasemalta tulee vajaat 20 linja-autovuoroa Turkuun ja Turusta on jatkoyhteyksiä Uuteenkaupunkiin. 
www.matkahuolto.fi

Matkustajasatama Turussa ja Naantalissa

Turun satamaan pääset Ruotsista Tukholmasta ja Ahvenanmaan Maarianhaminasta Viking Linella ja Tallink Siljalla. Paikallisliikenteen linja numero 1 kuljettaa satamasta Turun linja-autoasemalle. Finnlines liikennöi välillä Naantali - Långnäs - Kapellskär.
 

Polkupyörä

Uudessakaupungissa ovat lyhyet välimatkat ja hyvät pyörätiet. Velhoveden rengastie on merellinen pyöräilyreitti, pituus reilu 50 km. Visit Uusikaupunki ja Santtioranta Camping vuokraavat polkupyöriä (myös sähköavusteisia) kesällä.

Joukkoliikenne ja Vuki-kyyti

Paikallisen joukkoliikenteen busseilla voit matkustaa koulupäivinä. Lippu 3 €, lapset 7-11 v. 1,50 €. Käytettävissä myös kutsupohjainen liikennepalvelu Vuki-kyyti. uki.fi/joukkoliikenne

Taksi

Lounais-Suomen Taxidata, Rauhankatu 10, p. 0210041.
Tori Taksi, linja-autoasema, p. 02 841 2100 (puh. hinta 0,10 €/puhelu + 0,01 €/min).

Kävely

Uudenkaupungin keskustassa voit myös mainiosti liikkua kävellen paikasta toiseen, välimatkat ovat lyhyitä.