Hotelli Lännentie

Hotelli Lännentie

Herkullista ruokaa, viihdettä ja viihtyisää oloa

Uudenkaupungin keskustan läheisyydessä sijaitseva Hotelli Lännentie tarjoaa mukavaa majoitusta, maistuvaa ruokaa, viihtyisän ravintolan sekä aurinkoista asiakaspalvelua.

Uusitut ravintolatilat ja remontoidut huoneet luovat kotoisan ja persoonallisen tunnelman, jossa on helppo viihtyä.

Lännentien ravintolassa asiakkaille tarjoillaan herkullisia aterioita aamusta iltaan. Monipuolinen aamiainen katetaan päivittäin ravintolatiloihin. Runsas lounaspöytä jälkiruokineen kutsuu herkuttelemaan arkisin klo 11–15. Iltapäivästä iltamyöhään on mahdollista tilata ravintolan à la carte  -listalta meheviä burgereita, tulisia wingsejä sekä muuta maisteltavaa.

Lännentien tyylikkäät saunatilat sekä reilun kokoinen poreallas antavat loistavat puitteet rentoutumiseen. Saunatiloja ja 20 hengen kokoustiloja vuokrataan tarjoiluineen myös erilaisiin tilaisuuksiin. Illanistujaiset, juhlaruokailut ja kokoukset on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan ryhmälle sopivaksi.

Lännentiellä ei ole unohdettu musiikkia, viihdettä ja tanssin iloja. Hotellin avarat ravintolatilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Yläkerrassa iltavirkkuja viihdyttää tyylikäs yökerho Highway ja alakerrassa sijaitsee tunnelmallinen ravintola. Viikonloppuisin estradille astuvat esiintyjät antavat sykettä iltaan. Esiintyjistä ja tapahtumista voi lukea Lännentien Facebook-sivuilta sekä verkkosivuilta.

Kesällä Lännentien kesäterassit ja kattoterassi kutsuvat nauttimaan auringosta ja rennosta fiiliksestä. Liikunnan ja aktiviteettien ystäville on tarjolla beach volley -kenttä, jossa voi porukalla käynnistää leppoisan lentopallo-ottelun.

Kysy lisää Hotelli Lännentien majoituksesta ja muista palveluista!

Lännentien laadukas lounasbuffet 9 €!

Hinnat alkaen 1 hh 85 € ja 2 hh alkaen 95 €.
Lisävuode 15 €. Lemmikki 10 €/yö tai 20 €/varaus.


 

 

info [at] lannentie.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Levysepänkatu 1, 23500 Uusikaupunki

HOTELLI LÄNNENTIE on suljettu toistaiseksi.

Levysepänkatu 1, Uusikaupunki.
Hotellin vastaanotto puh. 044 753 3835
info@lannentie.fi

facebook.com/hotellilannentie

www.lannentie.fi