Pekka Siuttilan lomamökit

Pekka Siuttilan lomamökit

Hyvin varustellut hirsimökit sopivat niin perheille, pariskunnille, omaa rauhaa kaipaaville kuin työporukoillekin.

Pekka Siuttilan lomamökit sijaitsevat Pyhärannassa noin 10 minuutin ajomatkan päässä Uudestakaupungista. Mökkialue koostuu yhdeksästä siististä ja hyvin varustellusta 4−5 hengen hirsimökistä, joista viisi on myös talvikäytössä. Autotie vie mökkien luokse perille asti ja alue on helppokulkuista kalliomaastoa. Mökkien etäisyys toisistaan on 40−50 metriä.

Kaikkien mökkien varustukseen kuuluu oma puulämmitteinen sauna sekä suihku, hyvä perusastiasto, TV, mikroaaltouuni, jääkaappi,keittotasot, grilli ja puuhella.

Mökkien läheisyydessä on kalliopohjainen lampi, johon voi pulahtaa kuuman kesäpäivän virkistykseksi. 

Läheisellä metsäjärvellä voi soudella ja sen rannalla sijaitsevalle hirsilaavulle voi ottaa vaikka eväät mukaan. – Lyhyen matkan päästä löytyy myös Sirppujoki, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia melojille, Pekka Siuttila sanoo.

Alueen harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset: kesällä esimerkiksi lento- ja sulkapalloa sekä kalastusta, syksyllä marjastusta ja sienestystä, talvella puolestaan hiihtoa ja mäenlaskua. Alueella on myös hyvät lenkkeilymahdollisuudet. Lapsiperheiden pienimmille löytyy leikkimökki varustuksineen sekä liukumäki ja keinut.

− Ja mitä olisikaan suomalainen kesä ilman grillausta. Sen harrastaminen onnistuu meillä mainiosti, Siuttila summaa.

pekka [at] siuttila.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Radansuuntie 60, Pyhäranta

Raumantietä 10 km, Sannainen 600 m

Mökkejä vuokrataan myös pidemmäksi ajaksi sopimuksen mukaan.