Pinetree cottages

Pinetree Cottages

Tervetuloa tunnelmalliseen hirsimökkikyläämme Pyhärantaan. Pinetree Cottages -kylä sijaitsee 10 kilometriä Uudenkaupungin keskustasta. 

Hirsimökit sijaitsevat kauniin ja rauhallisen mäntymetsän ympäröimänä, yksityisen, eli vain mökkikylän asukkaiden käytössä olevan lammen rannassa. Lammessa pääset uimaan, veneilemään ja SUP- lautailemaan ja talvella on myös avantouintia. Läheisellä järvellä pääset ihailemaan maisemia laavulta.

Vuokrattavanasi on viisi ympärivuotiseen majoitukseen sopivaa mökkiä kuudelle hengelle, sekä neljä kesäsesongin mökkiä neljälle hengelle.

Jokaisessa mökissä on oma puusauna, suihku ja sisäwc. Keittiö sisältää astiaston ja keittovälineet. Mökissä myös mikro, kahvinkeitin, jääkaappi pakastinlokerolla, keittotasot, takka uunilla ja terassilla on hiiligrilli ja terassikalusteet. Oma autopaikka ja tie perille. Mökeissä myös taulu- tv. Wifi on mahdollista saada asiakkaan pyynnöstä. Palvelemme myös englanniksi ja saksaksi.

Pinetree Cottages tarjoaa elämyksellistä hirsimökkimajoitusta luonnon rauhassa, kaukana kaupunkien kiireestä ja hälinästä. 

Tervetuloa nauttimaan ja lataamaan akkuja!

 

contact [at] pinetreecottages.com

Jaa:

facebook twitterbird

Hakajärvenpolku 27, Pyhäranta

Raumantietä 10 km, Sannainen n. 600 m

Viikonloppuhinnat 160-240 €.