Rairanta

Rairanta –karavaanarin paratiisi

Rairanta kutsuu karavaanareita Uudenkaupungin eteläpuolelle kauniin merenlahden rantaan. Taitavan talkooporukan ylläpitämä Rairanta on saanut vuosien varrella monenlaista tunnustusta.

Rairanta on viihtyisä 14 hehtaarin karavaanarialue, joka sijaitsee kauniin merenlahden rannalla noin 7 km Uudestakaupungista etelään. Taivassalon ja Uudenkaupungin väliseltä tieltä löytyy Rairantaan selkeät opasteet.

Aktiivisen ja taitavan talkooporukan ylläpitämä Rairanta on saanut leirintäalueiden laatujärjestelmän mukaisen Vankkurihymiön, joka kertoo alueen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta. Rairanta onkin valittu vuoden karavaanarialueeksi kaikkiaan kolme kertaa, vuosina 1994, 1997 ja 2008. 

Rairanta on avoinna ympäri vuoden, ja alueella on jatkuva isäntäpäivystys. Toimiston yhteydessä on kioski, josta voi ostaa mm. kahvia, jäätelöä, makeisia ja joitakin matkailijan perustarvikkeita. Matkailijoiden käytössä on myös uusi, tilava keittiö/ruokailutila, jossa on runsaasti pöytätilaa ja istumapaikkoja.

Rairannassa on 270 matkailuajoneuvopaikkaa, ja jokainen niistä on sähköistetty. Telttaan ei Rairannassa ole mahdollista majoittua.

Rairannassa on yleiset saunat miehille ja naisille sekä kolme hyvätasoista tilaussaunaa. Rairannassa on lisäksi matala hiekkaranta, joka on turvallinen myös lapsille. Rannalla on käytettävissä myös useita veneitä esim. kalastamiseen.

Ylempänä Rainkallioilla on 10-väyläinen frisbeegolf-rata. Rata on monipuolista ja vaihtelevaa kalliomaastoa, ja siksi mielenkiintoinen ja haastava. Kiekkoja saa lainata toimistosta. Kesäviikonloppuisin monitoimihalli Railakassa on orkesteritansseja ja karaokea–oikeaa rantalavatunnelmaa. Tervetuloa!

toimisto [at] rairanta.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Vanhakartanontie 216, 23500 Uusikaupunki

Hinnat

Yöpymishinta vaunukunnalta 20 € /vrk SFC:n jäseniltä ja muilta 25 €, ei henkilömaksuja.Yöpymishinta sis. valosähkön, suihkut, WC:t, sauna yleisellä vuorolla.

Rairanta kuuluu caravan-huippuihin, joten joka kuudes vrk on ilmainen.

Kuukausipaikka kesä−elokuu 240 €/kk (ei sis. valosähköä), muut kuukaudet 180  €/kk. Kausipaikka omalle jäsenistölle syys−huhtikuu 300 € ja touko−elokuu 320 €. Vuosipaikka oman yhdistyksen jäsenelle 500 € /vuosi.  Saunat 13 €/tunti.

Matkaa kaupungin keskustaan n. 8 km. Kolme tilaussaunaa, pyykinhuoltotilat, uimaranta, kaasumyynti, soutu- ja polkuveneitä, kalastusmahdollisuus, sisäoleskelutiloja. Vastaanotossa kahvio ja kioski. Sulkapallo- ja lentopallokentät sisätiloissa. Vuoden 1994, 1997 ja 2008 Caravan-alue. Koko alueen kattava Wlan-verkko ja yhteisantenni.