Syysaamu Kaupunginlahdella

Menovinkkejä viikolle 38 - Uudenkaupungin tapahtumia

Aurinkoisena alkavalla viikolla on jälleen monipuolista tarjontaa kulttuurinnälkäisille. Höyryjuna Ukko-Pekka puksuttaa Turun ja Uudenkaupungin välillä lauantaina 19.9. Sen kyydissä on mahdollista tehdä yhdensuuntainen tai edestakainen matka Turkuun tai vaikka piipahtaa ajelulla keskustan Kalarannasta Hangonsaareen ja takaisin. Turusta tulijoille on lauantaina tarjolla monenlaisia näyttelyitä, sillä kaikki taidenäyttelykohteemme pitävät ovensa auki lauantaina ja osa vielä vähän tavallista pidempään. Museoista lauantaina ovat avoinna Wahlbergin museotalo sekä Automuseo.

Torstaina koetaan merellistä paikallishistoriaa Tiftö V:n opastetulla Kolmen salmen risteilyllä. Risteilyllä matkataan kolmen salmen Pikku Puntarin, Puntarin ja Syvänsalmen läpi. Risteilylle kannattaa ilmoittautua ennakkoon, sillä se tarvitsee 15 lähtijää toteutuakseen.

Myös konserttitarjontaa on tälläkin viikolla luvassa. Torstaina Kalannin kirjastossa kuullaan taitavaa, fingerstyle-kitaristia Tomi Paldaniusta. Konsertti on osa ”Elokuva ja tv-sävelmät soolokitaralla” levyn julkaisukiertuetta ja konsertissa kuullaankin elokuvista ja tv-sarjoista tutuksi tulleiden sävelmien parhaimmistoa.

Kulttuurikeskus Crusellissa lauantai-iltana puolestaan konsertoi Jyrki Anttila pianistivaimonsa Maija Anttilan kanssa. Kertokaa se hänelle -konserttiin on koottu u
pea kavalkadi lauluja, jotka meille suomalaisille ovat tehneet tunnetuksi Mauno Kuusisto sekä Tapio Rautavaara. Konsertissa kuullaan myös Jyrki Anttilan omia bravuurinumeroita uran varrelta.


Sunnuntaina siirrytään näyttämötaiteen pariin Pyhämaan nuorisoseurantalolle ja luvassa on dekkarijännitystä parhaimmillaan. Jännittävässä ”Murha mielten mukaan” -teatteriesityksessä seurataan nuoremman konstaapeli Kettusen murhatutkimuksen etenemistä, huumoria unohtamatta.

Katso alla olevasta linkistä lisätietoja näistä ja koko viikon listaus sekä ennakkotietoja syksyn tulevista tapahtumista.

Tästä MENOVINKKEIHIN!

 

Jaa:

facebook twitterbird