Auringonlasku

Lokakuun viimeisen viikon, 25.-31.10. tapahtumia Uudessakaupungissa

Lokakuun viimeinen viikko tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen tekemistä, on näyttelyitä, luentoja, tapahtumia ja teatteriesityksiä.

Torstain luentotilaisuudessa kerrotaan lintujen pesimärauhasta ja punarinnasta. Lauantaina voi osallistua pesimärauhan julistukseen, kirppistapahtumaan Työväentalolla, jäähallissa pääsee ihastelemaan taitoluistelukisoja ja Pohitullissa voi jännittää Korihaiden korisliigapeliä Kouvoja vastaan. Kauppiaantalon Wanhanajan Kaffesalongissa voi nauttia kupposen kuumaa ja Kauppiaantalon kulttuurisalongissa voi osallistua musikaali-iltaan ja kuulla miten Mannapuuroa ja mansikkaa -musikaalin tarina syntyi. Hakametsän myyjäisistä voi ostaa mm. villasukkia, lapasia ja leivonnaisia.

Uudenkaupungin teatterissa esitetään Mannapuuroa ja mansikkaa -musikaalia ystävyydestä, rakkaudesta ja ylivertaisesta ysäristä. Näyttelytarjontaa on esillä Kulttuurikeskus Crusellissa, Galleria-Taidelainaamo Horisontissa kuin Tupsulassakin.

Liikunnan ystäville on tarjolla omatoimisesti luontopolkuja, talviuintia ja myös frisbeegolfradat ovat oiva ulkoilukohde samoin kuin erilaiset suunnistuspelit ja Kulttuuripolku-esite, jonka avulla pääsee tutustumaan kaupungin historiaan, nähtävyyksiin sekä muistomerkkeihin.

Automuseon aarteisiin pääsee tutustumaan päivittäin ja Raunistulan nukkekotikerho on pystyttänyt museoon hienon, koko perhettä viihdyttävän Minimaailma-näyttelyn. Uudenkaupungin rauhaa ja rauhanajan Uuttakaupunkia esittelevä Rauhan paikka -näyttely on Wahlbergin museotalossa avoinna vielä lokakuun ajan. Rauhan paikka -näyttelyn päättäjäisiä vietetään keskiviikkona 27.10. 

Viikon 43 tapahtumalistauksen pdf-tiedostoon pääset täältä!
Tapahtumakalenterista löydät tiedot kaikista tapahtumista. 

Jaa:

facebook twitterbird