Pilvilinna ulkokuva ja ruusutarha

Taidetalo Pilvilinna

Kahviterassi, 100 ruusulajia, korttipuoti, 100 veistosta, myyntinäyttelyt, teemapäiviä!

Huumoria, iloisia värejä, naivistista taidetta, ruusujen tuoksua ja kauniita merellisiä näkymiä – sitä kaikkea on Pilvilinna. Pilvilinnan seinät, lattiat ja katot on maalattu kuvia täyteen niin talon sisä- kuin ulkopuolellakin. Taiteilija Raija Nokkalan maalausten myyntinäyttelyt ja humoristiset veistokset päärakennuksessa, taidepolulla ja kolmessa piharakennuksessa tuovat katsojilleen iloa ja hyvää mieltä.

Puutarhaan on talon isännän toimesta noussut yli sadan ruusulajin rosario. Kesän aikana vuorotellen kukoistavat ruusulajit tuovat väriloistoa ja kukkien tuoksua puutarhaan. Pitsimökki ja vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt, tunnelmalliset taidepolut metsässä, kahviterassi meren rannassa, herkkupöytä ja Pilvilinnan omia tuotteita esittelevä korttipuoti takaavat, että Pilvilinna jää matkailijan mieleen harvinaislaatuisena elämyksenä.

Pilvilinna sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Uudenkaupungin keskustasta Hiun-Lepäisten suunnassa, kaupungin uimarannan vieressä. Se sopii myös mainiosti koko perheen taidekohteeksi. Meren rannalla omassa kalustetussa kaksiossaan asustelee Paplo-pupu. Herkutteluhetki terassilla merinäkymiä ihaillen kruunaa päivän ainutlaatuisessa Pilvilinnassa.

Katso tästä pieni esittelyvideo Pilvilinnasta!
 

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.
Please accept marketing-cookies to watch this video.


raija [at] nokkala.net

Share:

facebook twitterbird

Hiuntie 212, 23500 Uusikaupunki

TAIDETALO PILVILINNA

Hiuntie 212
23500 Uusikaupunki
www.taidetalopilvilinna.fi

Avoinna kesällä 2024

25.6.-10.8.2024
tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin klo 14–18.

Pääsymaksu yleisinä aukioloaikoina
7 €/henkilö, 5 €/lapsi 2–10 v. Alle 2 v. ilmaiseksi.

VIP-kortti
Yleisinä aukioloaikoina voi ostaa myös 14 euron VIP-kortin, jolla pääsee Pilvilinnaan vapaasti kesän kaikkina yleisinä aukioloaikoina.

RYHMÄAJAT
Ruuhkien välttämiseksi yli 10 henkilön ryhmien toivotaan varaavan oman vierailuajan yleisten aukioloaikojen ulkopuolella 15.5.-31.8.2024.
Ryhmähinta 8 €/hlö opastuksineen.
Minimimaksu ryhmälle 150 €/ryhmä (mikäli pääsymaksu per henkilö jäisi alle 150 euron).

Tiedustelut ja varaukset:
Uudenkaupungin matkailutoimisto:
puh. 050 420 5333
matkailu@uusikaupunki.fi tai
raija@nokkala.net