Matkailuoppaat yhteiskuvassa

Matkailuoppaat valmiina kesään - arvaa kuvauspaikka ja osallistu kisaan!

Uudenkaupungin matkailuoppaat asettautuivat alkavan kesä- ja opastuskauden kunniaksi yhteiskuvaan kesävisan merkeissä. Arvuuttelun kohteena on oppaiden kuvauspaikka. Osallistu kisaan ja toimita vastauksesi ti 24.5. mennessä sähköpostitse: matkailu@uusikaupunki.fi tai soittamalla puh. 050 420 5333. Voit voittaa tunnin mittaisen opastetun kaupunkikierroksen valitsemanasi ajankohtana, valitsemallesi ryhmälle tai vaikkapa vain ihan omaksi iloksi. Kuljetus ei sisälly hintaan, ainoastaan oppaan palkkio.

Uudessakaupungissa on tällä hetkellä 8 auktorisoitua matkailuopasta. Kaupunkiin muualta saapuvien ryhmien lisäksi oppaat opastavat mielellään myös paikkakunnan omia ryhmiä, yritysten, yhdistysten ja erilaisten järjestöjen vieraita ja tietysti myös paikkakuntalaisia.

Opastuskierroksen voi tehdä monella tapaa; leppoisasti linja-autolla, kävellen keskustassa tai vaikkapa polkupyörillä, jos ryhmä niin haluaa. Välttämättä ei tarvitse olla liikkeellä, sillä oppaan voit tilata myös paikan päälle kertomaan Uudestakaupungista. Tunnin opastuksen hinta on arkisin 60 euroa ryhmältä. Opastuksen voi varata kaupungin matkailutoimistosta tai ottamalla suoraan yhteyttä itse oppaaseen. Opastuskielinä suomi, ruotsi, viro ja englanti.

Kesän yleiset opastukset: Kotiseutukierros Vehmaalle 7.6. klo 18–21.Hinta 25 € sis.retkikahvit.

Tarinoiden Kaupunginlahti-kävelykierroksia järjestetään ke 29.6. klo 18–19.30 ja to 8.9.klo 18–19.30. Lähtöpaikka hotelli Aittarannan edustalta, Aittaranta 2.

Tie Uudenkaupungin rauhaan -teemakierrokset kävellään ke 13.7. klo 14–15 ja ti 30.8. klo 18–19. Lähtöpaikka Pakkahuoneen vierassatama, Pakkahuoneentori 2.

Sanni Winterin rooliopastuskierros on ke 27.7. klo 14–15.30. Lähtöpaikka Pakkahuoneen vierassatama, Pakkahuoneentori 2.

Heinäkuussa järjestetään historiapainotteisia opastettuja kävelykierroksia keskiviikkoisin 6.7. ja 20.7. klo 14–15.30. Crusell-viikolla kierrokset ovat kahden tunnin mittaisia la 23.7. klo 11–13 ja pe 29.7. klo 11–13. Kierrosten aikana pysähdytään kuuntelemaan Crusell-viikon torikonsertti Päivän Puhallus. Lähdöt Pakkahuoneen vierassatamasta.

Uudenkaupungin seitsemän suurta paloa – kävelykierros on keskiviikkona 3.8. klo 18–19. Lähtöpaikka Ruokolanjärven rannalta ns. Pingviinipuistosta (Vakka-Suomenkatu).

Kävelykierrosten hinta on 10 €/henkilö. Liput kävelykierroksille doerz.com/visituusikaupunki tai lähtiessä käteisellä oppaalle.

Jaa:

facebook twitterbird