Auringonkukkapelto

Menovinkkejä syksyiseen viikonloppuun Uudessakaupungissa

Syksyisen kauniin kuulaita päiviä on luvattu viikonlopuksi. Mukavia tapahtumia ja näyttelyitä kannattaa hyödyntää vaikka ulkoilun merkeissä.

Koripallon ystäville on tiedossa jännittäviä hetkiä perjantaina, kun Korihait pelaa viimeisen harjoitusottelunsa Uusikaupunki Areenalla ennen Korisliigan aloitusta.

Santtiorannan leirintäalueella vietetään lauantaina 25.9. klo 14 alkaen koko perheen yhteistä Syysriehaa. Monipuolinen ohjelmakattaus pitää sisällään herkullisten kahvila-, grilli- ja ruokatuotteiden lisäksi monenlaista mukavaa ohjelmaa perheen pienimmille, kuten Pomppulinnaa, keppihevosrataa, erilaisia pihapelejä sekä ongintaa. Trubaduuri Rami Helle musisoi klo 16–18 ja rohkeimmat pääsevät itsekin kokeilemaan laulutaitojaan, kun mikki on vapaana. Tanssijalkojen vipatukseen tuo helpotusta Tanssiyhtye Kuparikuu, joka viihdyttää ja tanssittaa rannassa klo 19 alkaen. Toiminnallisen syyspäivän kruunaa klo 20 ammuttava ilotulitus. Santtioranta Camping palvelee syyskuun loppuun asti päivittäin klo 8–22.

Automuseon kolmessa avarassa hallissa voi ihastella yli sataa autoa, kahta lentokonetta, veteraanimopoja, maailman laajinta Saab-kokoelmaa ja löytyypä hallista myös autokorjaamomuseo. Raunistulan nukkekotikerho on pystyttänyt museoon hienon, koko perhettä viihdyttävän Minimaailma-näyttelyn.

Monipuoliseen näyttelytarjontaan pääsee tutustumaan mm. Runonkulman Galleriassa, Galleria-Taidelainaamo Horisontissa, Tupsulassa ja Pakkahuoneen kahvilassa. Kulttuurikeskus Crusellissa voi tutustua taivasta ja merta esitteleviin öljyvärimaalauksiin Jussi Mikael Grönlundin muistonäyttelyssä. 

Sateen sattuessa viihdyttää uimahalli - oikea vesiliikunnan keidas tarjoten monenlaista ohjelmaa eri-ikäisille.

Lisää tapahtumia ja aukioloajat: uusikaupunki.fi/tapahtumakalenteri

Jaa:

facebook twitterbird