Helmikuinen_kaupunginlahti

Menovinkkejä viikoille 6-8

Tässä koottuna yksiin kansiin tapahtumatietoja jo parille seuraavalle viikolle. Abit juhlivat perinteisten penkkareiden merkeissä poikkeuksellisesti jo kuluvan viikon torstaina ja lukion wanhat tanssahtelevat torilla perjantaina. Teatterissa jatkaa jättiteollisuudestamme kertova Autotehdas, joka on sekoitus perinteistä teatteria ja tositeatteria.

Crusellin konsertissa Sonja Lumme muistelee edesmennyttä ystäväänsä Jukka Virtasta ja konsertissa kuullaankin viihdelegendan tunnetuimpia sanoituksia. Aurinkoa, onnea ja kaipuun kuisketta kuullaan Kaivokatu Swing Bandin Italialainen ilta -konsertissa.

Hiihtolomalaisille on omaa ohjelmaa ainakin Wahlbergin museotalossa, jossa voi tutustua vanhanajan kansakoulun koulun käyntiin. Myös Uudenkaupungin nuorisopalvelut tarjoilee mukavaa ohjelmaa lomalaisille koko viikon ajaksi ja näistäkin jo listausta ohessa.

Näyttelyihin voit tutustua ainakin Kulttuurikeskus Crusellissa, jos esitellään autotehtaan vaiheita sekä kirjastoissa, Galleria Horisontissa ja Runonkulman Galleriassa. Liikunnan iloista pääset nauttimaan vaikkapa uimahallin pärskeissä tai Vahterusringin luistavilla laduilla.


Tästä tapahtumalistaukseen!

Jaa:

facebook twitterbird