Oppaat kesäkuvaus

Osallistu oppaiden kesävisaan ja arvaa kuvauspaikka

Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti. Oppaiden kuvauspaikka oli Uudenkaupungin torilla, rauhan muistomerkin vieressä ja opasteviittojen edustalla. Kiitos kaikille visaan osallistuneille.

Uudenkaupungin matkailuopppaat asettautuivat yhteiskuvaan alkavan kesä- ja opastuskauden kunniaksi yleisökilpailun merkeissä. Arvuuttelun kohteena on oppaiden kuvauspaikka, missä oppaat luuraavat? Osallistu kisaan ja toimita vastauksesi pe 14.6. mennessä joko puhelimitse kaupungin matkailutoimistoon puh.050 420 5333 tai sähköpostitse: matkailu@uusikaupunki.fi

Palkintona on tunnin mittainen opastettu kaupunkikierros voittajan valitsemana ajankohtana, valitsemalleen ryhmälle tai vaikkapa ihan itselleen. Bussimaksu ei sisälly hintaan, ainoastaan oppaan palkkio.

Uudessakaupungissa on nykyään 15 auktorisoitua matkailuopasta. Kaupunkiin muualta saapuvien ryhmien lisäksi oppaat opastavat mielellään myös paikkakunnan omia ryhmiä, yritysten, yhdistysten ja erilaisten järjestöjen vieraita ja tietysti myös paikkakuntalaisia.

Heinäkuussa opastettuja kävelykierroksia järjestetään keskiviikkoiltapäivisin 3.7., 10.7.,17.7. ja 24.7. klo 14-15.30. Lähtö Pakkahuoneen vierassatamasta, sopivasti ennen iltatoritapahtumia. Crusell-viikolla kävelykierroksille voi osallistua: la 27.7., ke 31.7.( rooliopastus Sanni Winterin seurassa), pe 2.8. ja la 3.8. klo 11-13. Lipun hinnan, 5 euroa, voi maksaa oppaalle paikan päällä. Historiapainotteisen kierroksen kesto on n. 1,5- 2 tuntia. Tänä kesänä järjestetään myös opastettu tunnin kestävä linja-autokierros kaupungin keskusta-alueella tiistaina 30.7. Lähtö klo 13 linja-autoasemalta. 10 € maksavalle bussikierrokselle voi ilmoittautua Passariin yhteispalvelu@uusikaupunki.fi tai puh. 050 420 5260.

 

 

Jaa:

facebook twitterbird