Esitteen kansikuva

Valitse Uusikaupunki 2021 -esite valmistunut

Uudessakaupungissa on valmistauduttu tulevaan kotimaan matkailukesään matkailuesitteen valmistamisella. Kaupungin matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki 2021 -esite valmistui poikkeuksellisesti tänä vuonna vasta nyt huhtikuussa, viikolla 16.
- Koronatilanteesta johtuvien epävarmuustekijöiden vuoksi ei esitettä lähdetty työstämään vielä syksyllä, vaan tietojen keruu ja esitteen valmistus aloitettiin alkuvuodesta, kertoo oppaan suunnittelusta ja toteutuksesta jo useita vuosia vastannut matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson.

Reilu 80-sivuisesta lukupaketista ja palvelujen hakemistosta löytyy monenlaista tietoa kaupungin nähtävyyksistä, tapahtumista, merellisistä kohteista, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista, luontokohteista, ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista sekä monenlaisista muista tärkeistä palveluista. Esitteestä löytyvät Uudenkaupungin rauhan 300-vuotisjuhlavuoden päätapahtumat, mutta varsinaisesta tapahtumakalenterista painetussa esitteessä vahingosta viisastuneena luovuttiin. Tapahtumien tiedot löytyvät parhaiten verkkosivujen tapahtumakalenterista lähempänä kesää tai heti kun tapahtumien järjestämiset varmistuvat (visituusikaupunki.fi).

Esite postitetaan valmistumisen jälkeen jälleen mökkiläisille kaupungin kevättervehdyksen kera. Tänä vuonna esitettä ei enää jaeta kaikkiin uusikaupunkilaisiin koteihin, mutta sitä on jo toukokuusta lähtien saatavilla useissa eri pisteissä matkailutoimiston lisäksi ympäri kaupunkia. Toukokuun aikana valmistuu myös esitteen englanninkielinen versio.

Valitse Uusikaupunki 2021 -esitteen nettiversioon voi tutustua visituusikaupunki.fi verkkosivulla (tietoa matkailijoille/valitse uusikaupunki 2021 -esite)

Kannen on kuvannut uusikaupunkilainen Vilma Sappinen.

Nettiversio on myös luettavissa täältä!


Lisätietoja: Irmeli Laiho-Andersson, matkailusuunnittelija
Visit Uusikaupunki
Puh. 0440 515 209
irmeli.laiho.andersson(at)uusikaupunki.fi

 

Jaa:

facebook twitterbird