Panimorakennus

Vakka-Suomen Panimo

STADIN PANIMO JATKAA VAKKA-SUOMEN PANIMON PRYKMESTAR-TUOTTEIDEN UPEAA PERINNETTÄ

Vakka-Suomen Panimolla on leijunut maltaan tuoksu jo vuodesta 2008.

Panimo sijaitsi tuolloin aivan Uudenkaupungin keskustassa. Tilat jäivät pieniksi tuotannon kasvettua ja syksyllä 2014 panimo muuttikin uusiin tuotantotiloihin, muutaman kilometrin päähän keskustasta.

Muuton yhteydessä panimolle hankittiin täysin automatisoitu keittolaitteisto Kaspar-Schulz laitevalmistajalta Saksasta. Laitteiston keittokoko on 2000 litraa ja vuonna 2018 juomia valmistettiinkin peräti 600 000 litraa.

Prykmestar-tuotteet valmistetaan edelleen Uudessakaupungissa.
Nykyään perinteikäs Vakka-Suomen panimo on osa Stadin Panimoa, joka osti sen tuotannon tuotemerkkeineen noin vuosi sitten ja jatkaa nyt oluenpanoa Vakka-Suomen Panimolla Uudenkaupungin Välttitiellä. Panimon yhteydessä sijaitsee myös panimomyymälä, josta voi ostaa mukaansa sekä perinteikkäitä Prykmestar-tuotteita että palkittuja Stadin Panimon oluita.

Uutuutena myymälässä on Uudenkaupungin rauhan 300-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty juhlaolut.

Stadin Panimo Oy
Kallion kellareista yli 20 vuotta sitten ponnistanut Stadin Panimo tunnetaan parhaiten monipuolisesta ja vaihtuvasta oluttarjonnastaan. Kokeellisessa pienpanimossamme on pantu jo kymmeniä eri oluttyylejä sekä yli 1000 erilaista olutta. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana olemme käyttäneet oluissamme useita satoja eri raaka-aineita, kuten maltaita, humalalajikkeita ja mausteita. Stadin Panimo on Suomen palkituin panimo.

office [at] stadinpanimo.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Välttitie 2, Uusikaupunki

Puoti on avoinna
arkisin klo 10-17
lauantaisin 12-14

Tarkista aukioloajat www.prykmestar.fi