Myllymuori

Myllymuori ja kadonneiden kenkien tapaus

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä

Mitä tapahtuu, kun Myllymuori on saanut kutsun häihin, mutta uudet hienot juhlakengät ovat kadonneet?

Mauri Myllytonttu lähtee ratkomaan pulmaa ja aloittaa etsinnät välittömästi tsekkaamalla läpikotaisin koko Myllymuorin huushollin. Lenkkarit löytyvät puusohvan takaa; saappaat ja sandaalit piileskelevät hetekan alla; huopatossut, kroksit ja jumppikset häämöttävät komeron nurkassa; varvastossut ovat kukkapurkissa – mutta juhlakengät ovat tipotiessään!

Mauri Myllytonttu tarvitsee lapsia avukseen, jotta kengät löytyvät ja Myllymuori pääsee hääjuhlaan.

Hauska laulua, leikkiä, loruja sekä yllätysohjelmaa sisältävä retki Uudenkaupungin keskusta-alueella vie tarinasta toiseen. Seikkailuun on sävelletty myös kenkärokki.

Kävelyreitti kulkee Vaakahuoneelta Raatihuoneen, Uuden kirkon, torin, Rauhanpuiston ja kirjaston kautta Kenkäkauppa Alinan keitaalle.

Seikkailuretket toteutetaan yhdessä Kenkäkauppa Alinan ja Uudenkaupungin matkailutoimiston kanssa, ja ne on suunniteltu koko perheelle. Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Nukketeatteri Piironginlaatikko

Piironginlaatikko on Kerttu Aaltosen luotsaama kiertävä ammattinukketeatteri, joka on tilattavissa lastentapahtumiin, synttäreille, päiväkoteihin, ala-asteille, kerhoihin ja kirjastoihin sekä tori- ja muihin tapahtumiin. Teatterin ohjelmistosta löytyy sekä soolo- että isommalla kokoonpanolla tehtyjä näytelmiä.

Lisätietoa ja kiertueen ohjelmiston löydät osoitteesta www.piironginlaatikko.com.

Rauhankatu 10 23500 Uusikaupunki

Sisäpiha
Puh. 044 2828 151 / Kerttu Aaltonen

Myllymuorin seikkailuretket

Kaikille avoimet seikkailut
Tiistaisin ja torstaisin 2.7.-1.8.2019 klo 11.00–12.30
Kokoontuminen Vaakahuoneella os. Rauhankatu 10 (sisäpiha)

Ryhmille tilauksesta ajalla 6.5.-31.5.2019

Liput 9 € /hlö, perhelippu 35 € (sis. 4 henk samasta taloudesta)
Lapset alle 2 v. maksutta.

Osta liput verkosta:
zupticket.com/visituusikaupunki