Raatihuoneen talvikuva

Matkailutoimisto palvelee edelleen Raatihuoneella – keväällä rajoitetuin aukioloin

Palvelupiste Passarin henkilökunta muuttaa Raatihuoneelta kaupungin virastotalo Mörneen maaliskuun alusta lähtien. Kaupungin matkailutoimisto sekä elinkeinopalveluiden toimisto jäävät edelleen Raatihuoneelle ja toimivat nykyisissä tiloissa ainakin syksyyn asti. Muutokset aiheuttavat kevään aikana rajoituksia matkailutoimiston aukioloaikoihin. 

Maaliskuussa matkailutoimisto palvelee asiakkaita vain sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 9-15 sekä tarvittaessa ajanvarauksella. Huhti-toukokuussa toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-15. Kesä-elokuussa aukioloaika laajenee ja aukiolo on arkisin klo 10-16.30 sekä lauantaisin klo 10-14. 

Matkailutoimisto neuvoo ja palvelee kaikissa Uudenkaupungin matkailuun liittyvissä asioissa. Toimistossa on jaossa Uudenkaupungin matkailuesitteitä ja karttoja. Vuosittain valmistettava monipuolinen ja kattava Valitse Uusikaupunki -esite löytyy myös englanninkielisenä ja työn alla on myös ruotsinkielinen versio. Lasten Uusikaupunki -esitteestä löytyvät parhaat vinkit lapsiperheille, myös englanniksi. Kulttuuripolku Uudessakaupungissa -esitteen avulla voi kaupunkiin ja sen historiaan tutustua omatoimisesti. Oppaasta löytyvät englannin-, saksan-, venäjän- ja espanjankieliset versiot Velhoveden rengastie -esite palvelee rengastien kiertäjiä suomen lisäksi englanniksi. Kaikki esitteet ovat luettavissa myös verkossa. 

Kesällä toimistolla on vuokrattavana polkupyöriä ja myös viisi sähköavusteista pyörää. Raatihuoneella on edelleen myynnissä Uudenkaupungin kaupungin verkko- ja yleiskalastuslupia, Lentävän Lokin kesäteatterilippuja, Crusell-musiikkiviikon konserttilippuja, Uusikaupunki-postikortteja sekä pieni valikoima Uki-aiheisia tuotteita. Uudessakaupungissa vieraileville ryhmille laaditaan ohjelmapaketteja ja myös opasvälitys hoituu toimiston kautta. 

Matkailutoimistossa tehdään säännöllisesti listauksia Uudenkaupungin tapahtumista. Menovinkkeihin pääsevät mukaan kaikki kaupungin tapahtumakalenteriin lisätyt tapahtumat (uki.fi/tapahtumat). Listaukset julkaistaan Visit Uudenkaupungin verkkosivulla, somekanavissa ja -ryhmissä. Toimistolla on jaossa paperinen versio tapahtumavinkeistä. Kesällä julkaisuväli on viikottain, muina aikoina kerran kahdessa viikossa. Tapahtumavinkkejä lähetetään myös uutiskirjeen tilanneille. Uudenkaupungin Sanomien torstain lehden tapahtumalistaus tehdään matkailutoimiston tapahtumakalenterista kokoamien tietojen pohjalta. 

Uudenkaupungin matkailumarkkinointia ja -mainontaa hoidetaan matkailutoimistosta käsin monien eri kanavien kautta sekä osallistutaan messuille ja muihin markkinointitapahtumiin. Visituusikaupunki.fi sivusto on tärkeä markkinointiväline, jossa pidetään jatkuvasti ajantasaista tietoa matkailijoille ja kaupunkilaisillekin suunnatuista kohteista, tapahtumista ja palveluista. Somekanavista käytössä ovat Facebook, Instagram ja TikTok.

Lisätietoja:

Irmeli Laiho-Andersson
matkailusuunnittelija, Visit Uusikaupunki
Puh. 0440 515 209
irmeli.laiho-andersson@uusikaupunki.fi
visituusikaupunki.fi
@visituusikaupunki 

Share:

facebook twitterbird