Näkymä Pakkahuoneelle päin

Menovinkit viikolle 38 - Uudessakaupungissa tapahtuu

Viikolla 38 on menty jo aimo harppaus kohti syksyisiä kelejä. Silti Tiftö V:n matkassa voi vielä sukeltaa paikalliseen merihistoriaan keskiviikkoillan Kolmensalmen risteilyllä. Torstain merellisessä illassa Juha Sahlin esitelmän aiheena on riskien minimointi ja resurssien maksimointi vakkasuomalaisessa laivanrakennuksessa 1800 luvulla.

Rakastettu musikaalikomedia Nunnia ja konnia saa ensi-iltansa Uudenkaupungin Teatterissa lauantai-iltana. Tämän hauskan ja koskettavan sisarrakkaudesta sekä muusikin voimasta kertovan tarinan esitykset jatkuvat koko syyskauden, joulukuun alkupuolelle asti. Nopperlassa juhlitaan lauantaina Oktoberfestejä livemusiikin tahdittamana ja herkullisen Oktober-menun kera. Syöpäyhdistyksen hyväntekeväisyystapahtumassa sunnuntaina on luvassa muotia ja musiikkia. Tapahtuman päätähtenä loistaa itse Tähdet Tähdet -kilpailun voittaja Jussi Rainio.

Tarjolla on myös monipuolinen kattaus erilaisia näyttelyitä ja museoista ovat avoinna Wahlbergin museotalo sekä Automuseo. Elokuvateatterissa on meneillään mm. juuri ensi-illassa olleet legendaarisesta laulajasta Kari Tapiosta kertova elämänkertaelokuva ”Olen suomalainen” sekä rakastetun sarjan pohjalta elokuvaksi muuntunut ”Downton Abbey”.

Linkki viikon tapahtumalistaukseen tästä!

Jaa:

facebook twitterbird