Purppurainen kaupunginlahti

Menovinkkejä marraskuun alkuun

Alkaneen marraskuun ensimmäisen viikon tapahtumalistaus on jälleen koottuna alla olevasta linkistä avautuvaan pdf-tiedostoon.  Listauksesta löytyvät museokohteet, monipuoliset näyttelyt, elokuvat, korismatsit sekä liikunta- ja luontoaktiviteetit. Viikon lopulla vietetään Isänpäivää ja monissa uusikaupunkilaisissa ravintoloissa on tarjolla herkullisia kattauksia Isänpäivän juhlintaan. Golfravintolassa aloitellaan juhlintaa jo lauantaina ja silloin on tarjolla makumatka Turkin Alanayaan.

Uudenkaupungin Teatterin syksyn suurmusikaali Mannapuuroa ja mansikkaa, saa kantaesityksensä tulevana lauantaina 7.11. Neon 2 -yhtyeen musiikin ympärille rakennettu tarina seilaa risteilylle yhdessä kouluaikaisten ystävysten kanssa, jotka muistelevat nuoruuttaan 90-luvun alun pikkukaupungissa. Ysärimusikaalin ohjauksesta vastaa Laura Hurme ja käsikirjoituksesta Päivi Sappinen. Kalle Klotz on sovittanut Neon 2 yhtyeen musiikin ja harjoittanut laulut.

Luonnosta ja retkeilystä pitäville vaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi Pamprinniemen merellinen luontopolku luonnonkauniissa Pyhämaassa tai Velhoveden Rengastie, joka vie Uudenkaupungin pohjoiseen saaristoon, Makeanvedenaltaan ympäri.  Liikuntaa voi harrastaa myös hiinto- ja kuntoputki Vahterusringissa tai monipuolisesti liikunnan iloja tarjoilevassa uimahallissa.

Omatoimisesti kaupunkiin voit tutustua mobiilisovellusten ja esitteiden avulla. Lisättyä todellisuutta hyödyntävä UkiAR-mobiilisovellus tarjoaa mukavaa omatoimista tekemistä, silloin kun itselle parhaiten sopii, yksin, kaksin tai yhdessä perheen ja kavereiden kanssa. Myös Uudenkaupungin museolla on yhdeksän erilaista mobiiliopastusreittiä.

Kulttuuripolku-esitteen ja kartan avulla voit tutustua Uudenkaupungin historiaan, nähtävyyksiin sekä muistomerkkeihin omatoimisesti. Reitti alkaa entiseltä Raatihuoneelta ja kiertää viehättävässä puutalokeskustassamme. Esittelyssä on kaikkiaan 33 erilaista kohdetta.

Katso lisätiedot näistä alla olevasta linkistä ja samalla koko tapahtumalistaus.

TÄSTÄ MENOVINKKEIHIN!

 

Jaa:

facebook twitterbird