Tori marraskuussa

Menovinkkejä marraskuun loppuun 16.-29.11.2020

TÄSTÄ MENOVINKKEIHIN!

Marraskuisten viikkojen menovinkit; tapahtumat, näyttelyt, museot, konsertit, teatteri sekä ravintoloiden ohjelmatarjonta on jälleen koottu yksiin kansiin. Listauksen loppupuolella on esiteltynä myös erilaisia netti- ja mobiilisovelluksia, joilla kaupunkiin ja sen historiaan voi tutustua omatoimisesti.

Käynnissä oleva Lasten kuu -marraskuu tarjoilee ohjelmaa perheen pienimmille. Elviira Davidovin varjoteatteri esitys ”Joulun ihka oikeat sävyt!” nähdään Kulttuurikeskus Crusellissa lauantaina 21.11. Tämä elävällä musiikilla höystetty kuvien ilottelu kuljettaa yleisönsä valon ja varjon lumovoimaiseen maailmaan kuuden eri jouluisen tarinan kera. Ala-asteen pienimmille suunnattu varjoteatteri- ja musiikkiesitys soveltuu hyvin koko perheelle. Ilmaisia lippuja esitykseen on jaossa Uudenkaupungin ja Kalannin kirjastoista.


Uudenkaupungin Teatterissa jatkaa syksyn suurmusikaali Mannapuuroa ja mansikkaa. Neon 2 -yhtyeen musiikin ympärille rakennettu tarina seilaa risteilylle yhdessä kouluaikaisten ystävysten kanssa, jotka muistelevat nuoruuttaan 90-luvun alun pikkukaupungissa. Ysärimusikaalin ohjauksesta vastaa Laura Hurme ja käsikirjoituksesta Päivi Sappinen. Kalle Klotz on sovittanut Neon 2 yhtyeen musiikin ja harjoittanut laulut.

Musiikin ystäville on tarjolla konsertteja. Kulttuurikeskus Crusellissa kuullaan sunnuntaina 22.11. upeaäänistä Diandraa kahdessakin konsertissa klo 15 (LM) ja klo 17. Adventtisunnuntain 29.11. sävelhartaudessa Lokalahden kirkossa kuullaan Mezzosopraano Helena Heimolaa ja kanttori Kari Vuolan säestäessä uruilla ja cempalolla.

Uudenkaupungin Jouluvalot sytytetään keskustan alueella illan hämärtyessä, jouluisen musiikin kera sunnuntaina 29.11. Lounais-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan ei suuria yleisötilaisuuksia suositella järjestettävän, joten asukkaiden turvallisuuden takia ei perinteistä markkinatapahtumaa tuona päivänä järjestetä. Keskustan liikkeet ovat valmiina palvelemaan ja paketoimaan lahjan, jos toisenkin.   

Uusikaupunkilaisissa ravintoloissa tarjoillaan arjen irtiottoja makumatkojen muodossa, lapsiakaan unohtamatta.  Golfravintolassa lähdetään tulevana lauantaina 21.11. makumatkalle etelän lämpöön, pienelle ja vihreälle Ibizan saarelle. Seuraavan lauantain makumatka suuntautuu Las Palmasiin. Captain´s Makasiinissa maistellaan tulevana lauantaina itänaapurin venäläisiä makuja. Ravintola Kirstassa järjestetään kansainvälisen lasten päivän kunniaksi lauantaina 21.11. Lastenpäivän bileet. Lapsille on oma herkkupöytä, jäätelöbaari, ilmapalloja ja juomaa niin paljon kuin napa vetää. Makumatkoille sekä Lastenpäivän bileisiin tehdään varaukset ravintoloista ennakkoon.


Katso lisätiedot näistä alla olevasta linkistä ja samalla parin seuraavan viikon tapahtumalistaus.

TÄSTÄ MENOVINKKEIHIN!

 

Jaa:

facebook twitterbird