Näkymä verkkokaupasta

Ryhdy elämysten tarjoajaksi Doerzin Uudenkaupungin kohdesivulle

Live like a local on matkailun supertrendi, joka rantautuu parhaillaan Eurooppaan ja Suomeen ja ensi vuoden alusta myös Uuteenkaupunkiin. Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalvelut ja Visit Uusikaupunki ovat avaamassa omaa paikallisten matkailupalvelujen ja -elämysten kohdesivua Doerzin verkkokauppa-alustalla. Doerzin avulla elämykset kootaan yhteen paikkaan, helposti verkosta ostettavaksi. Palvelun avulla sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tarjota aitoja ja uniikkeja elämyksiä ja aktiviteetteja Uudessakaupungissa vieraileville matkailijoille. Visit Uusikaupunki markkinoi kohdesivua matkailuesitteessä, sosiaalisessa mediassa sekä omalla verkkosivullaan ja tekee linkitykset sieltä suoraan elämyskauppaan.

Myyntiin tulevien palveluiden ja tuotteiden päätavoitteena tulee olla Uuteenkaupunkiin suuntautuvan matkailun edistäminen sekä kaupungin vetovoiman lisääminen. Verkkokaupan tuotteilla tarkoitetaan matkailutuotetta tai -palvelua, ei konkreettista tuotetta. Ilmoitukset verkkopalvelussa on julkaistava vähintään suomeksi ja englanniksi. Palveluntarjoajan tulee itse vastata ilmoituksen kääntämisestä ja sen kirjoittamisesta. Kaikessa toiminnassa on huomioitava vastuullisen matkailun periaatteet sekä arvostettava paikallisuutta ja kotimaisuutta.

Osallistuminen verkkokauppaan on maksutonta uusikaupunkilaisille ja/tai Uudessakaupungissa palveluita tuottaville palveluntarjoajille 31.12.2020 asti. Sen jälkeen verkkokaupasta peritään pieni vuosimaksu. Palveluntarjoaja tekee itse maksuliikenteeseen sekä palvelun käyttöön liittyvän sopimuksen sähköisellä alustalla Doerzin kanssa. Sopimuksen voi tehdä helposti samalla kertaa, kun tarjottava palvelu lisätään verkkokauppaan. Kaikki Uudenkaupungin kohdesivulle tulevat palvelut tulevat ensin hyväksyttäväksi matkailutoimistoon. Doerz sivuston toimittajana ja ylläpitäjänä perii pienen välityspalkkion sivustolla toteutuneista myynneistä.

Jos sinulla tai yritykselläsi heräsi kiinnostus ja voisit tuottaa sivustolle jonkun jo olemassa olevan tai aivan uuden elämyspalvelun, ole yhteydessä! Tehdään yhdessä hieno elämyssivusto matkailijoille!

Linkki Visit Uudenkaupungin kohdesivun demoversioon:
https://www.doerz.com/visituusikaupunki-demo

Tietoa palvelujen lisäämisestä sivustolle löydät täältä:
https://fi.doerz.com/becomedoer

Kohdesivustoon sekä myynnissä oleviin palveluihin voit tutustua:
http://www.doerz.com

 

Lisätietoa: Irmeli Laaksonen, matkailusuunnittelija
puh. 0440 515 209, irmeli.laaksonen@uusikaupunki.fi

 

Jaa:

facebook twitterbird