Ranta-aluetta

Santtiorannan leirintäalueelle etsitään yhteistyökumppania / Hankinta keskeytetty 26.1.2021

Uudenkaupungin kaupungin omistamalle Santtiorannan leirintäalueelle etsitään yhteistyökumppania, joka on aidosti motivoitunut kehittämään leirintämatkailuun perustuvaa liiketoimintaa alueella. Sopimus tehdään vähintään vuosille 2021-2026, mahdollisesti pidemmällekin ajanjaksolle. Lopullinen sopimuskausi täsmentyy kilpailullisen neuvottelumenettelyn tuloksena.

Santtiorannan leirintäalue sijaitsee meren rannalla, luonnonkauniilla, puistomaisella alueella vain 1,5 kilometriä suositun meri- ja puutalokaupungin keskustasta. Matkaa Turkuun on 70 kilometriä ja Raumalle 50 kilometriä. Naapurikuntia ovat Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo sekä Vehmaa. Majoitustoiminta ja erityisesti sesonkiturismi ovat Uudellekaupungille sekä paikallisille yrittäjille keskeinen toimiala.

Kilpailullisen neuvottelumenettelyn tavoitteena on löytää innovatiivisia ratkaisumalleja alueen palveluntuotannon kehittämiseen siten, että leirintätoimintaa ja sen painotuksia  kehitetään  huomioiden  omatoimimatkailun  kasvanut suosio, matkailuautoilu, telttailu sekä alueen muu majoituskapasiteetti.  Merkittävimpiä epäkohtia ovat leirintäalueen nykyisten rakennusten huono kunto, lyhyt sesonki sekä osittain myös uimarannan huono kunto. Mitä paremmassa ja houkuttelevammassa kunnossa alue on, sen paremmin siellä viihdytään ja sitä enemmän se tuottaa.

Leirintäalueella sijaitsevat huoltorakennus, jossa yleiset wc-ja suihkutilat, vastaanottorakennus, vuokramökkejä (6 kpl), isännänmökki (myös vuokrattavissa), grillikota, leikkimökki, saunarakennus ranta-alueineen ja laituri, telttapaikkoja, sähköpaikat matkailuautoille ja -vaunuille (36 kpl) sekä yleinen uimaranta, leikkialue ja venepoukama. Leirintäalueella on mahdollista järjestää toimintaa myös kaupunkilaisille ja muille alueella käyville. Alueella on kioski- ja kahvilapalvelut sekä vesiurheiluvälineiden ja sähköpyörien vuokrausmahdollisuus. Alueen pinta-ala on 3,5 hehtaaria.

Alueelle toivotaan löydettävän toimija, joka on valmis aktiivisesti kehittämään aluetta ja näin myös kasvattamaan omaa liikevaihtoaan. Jos tunnistit itsesi näistä toiveista ja olisit valmis sitoutumaan ja kehittämään Santtiorannan leirintäaluetta kanssamme, täytä osallistumishakemus liitteineen 18.1. klo 12 mennessä. Kiinnostuneille tahoille varataan mahdollisuus esittää käsityksensä tarpeellisista investoinneista  sekä  niitä  koskevista  suunnitelmista  ja  vastuunjaosta  kaupungin  sekä tulevan  sopimuskumppanin  välillä. Lisätietoja kilpailumenettelystä ja hakemuksen löydät alla olevasta linkistä.   

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/44882/notice/60213/overview

 

Jaa:

facebook twitterbird