Talvipuutalot

Tammikuun lopun menovinkit - Uudessakaupungissa tapahtuu

Vesisade sulatti lumet ja toi tullessaan harmauden. Nyt on hyvä hetki piristää tammikuuta ja osallistua moniin erilaisiin tapahtumiin. Tarjolla on mm. Ihan Seelana -esitys, Diandran konsertti, teatteria ja lukuisia muita mukavia tapahtumia.

Ihana Seela Sella esiintyy Kulttuurikeskus Crusellissa su 15.1. Ihan Seelana -esityksellään.

 

Bingon maailmaan voi osallistua Pyhämaassa. Kirjastossa saa digiopastusta ja vietetään satuhetkiä. Seniorikinon elokuvaillassa on vuorossa Afrikan kuningartar. Kalannin Eräkulman kylät ry esittää Pahassa pulassa - Hulvaton komedia -näytöksen ja Uudenkaupungin teatterilla pyörähtää jälleen käyntiin suosittu Musikaali vuonna 85.

 

Liikunnan ystäville on tarjolla mm. rakastu talviuintiin -tapahtuma, jossa voit haastaa itsesi ja yllättyä. Matalankynnyksen maastopyöräilylenkki sopii myös aloittelijalle. Hiihto- ja kuntoputki Vahterusringissä on aina sopiva keli hiihdolle, kävelylle, rullaluistelulle ja pyöräilylle.

Talviliikkuja kampanja pyörähtää käyntiin jälleen. Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan. Liikuntamuotoina ovat mm. hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, maastopyöräily, potkukelkkailu ja luistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Kampanja soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Wahlbergin museotalon ”Pakkasta ja pimeää” -näyttely esittelee elämää talvisessa Uudessakaupungissa ja on nähtävillä maaliskuun loppuun saakka. Uudenkaupungin automuseo on oiva vierailukohde ympäri vuoden.

Tammikuun monipuoliseen näyttelytarjontaan pääsee tutustumaan mm. Kulttuurikeskus Crusellissa, Galleria-Taidelainaamo Horisontissa, Tupsulassa sekä Kalannin kirjastossa.

Kokosimme alla olevan linkin taakse tammikuun tapahtumalistauksen. Linkistä löydät lisätietoja näistä ja lisääkin mukavia tapahtumia, museoita, näyttelyitä, ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia sekä erilaisia netti- ja mobiilisovelluksia, joiden avulla voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Tästä tammikuun TAPAHTUMALISTAUKSEEN!

Tästä tapahtumakalenteriin!

Share:

facebook twitterbird