Ilmakuva Uudenkaupungin keskustasta merelle

Uusikaupunki-viikko: Opastettu kaupunginosakierros pe 19.4. klo 18

Kävitkö jo Kainpirtissä, pistäydyit Palomettässä tai seikkailit Sorvakon ja Salmen alueella? Uudenkaupungin vanhat ja uudet sekä pohjoiset kuin eteläisetkin kaupunginosat tulevat tutuiksi niin uusille kuin syntyperäisillekin uusikaupunkilaisille kaupungin 407-vuotissyntymäpäivänä perjantaina 19.4. toteutettavalla linja-autokierroksella. 

Kaupunginosakiertoajelulla kuulet asiaa niin alueiden historiasta kuin nykypäivästäkin. Pari tuntia kestävälle kierrokselle lähdetään klo 18 linja-autoasemalta, Rauhankatu 1. Oppaina kierroksella toimivat matkailuoppaat Tuula-Riitta Karlin ja Riitta Kilkku. 

Kierros on osallistujille maksuton, mutta sille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää. 
HUOM! Kierros on tällä hetkellä täyteen buukattu. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella matkailutoimistosta 050 420 5333 (ma-pe klo 10-15). 

Kierroksen järjestävät Uudenkaupungin hyvinvointipalvelut ja matkailutoimisto yhteistyössä Uudenkaupungin matkailuoppaiden kanssa. Kierros on osa ensimmäistä kertaa järjestettävää Uusikaupunki-viikon tapahtumien sarjaa. 
 

Share:

facebook twitterbird