Syksyinen Pakkahuone

Viikonvaihteessa Syysmarkkinat, teatteria, haukikisaa, Santtiorannan päättärit ja muuta kivaa tekemistä

Syksyinen Uusikaupunki tarjoaa tulevana viikonloppuna kaupunkilaisille ja vierailijoilleen jälleen monenmoista mukavaa ohjelmaa. Kannattaa hyödyntää alla olevat vinkit ja lähteä liikkeelle yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Saa tulla kauempaakin!Perinteiset Syysmarkkinat valtaavat kaupungin keskustan perjantaina 30.9. ja lauantaina 1.10. Markkinakojuissa, Kauppatorilla ja Alisellakadulla on tarjolla kaikkea pärekoreista maustekalaan, käsityötuotteita unohtamatta. Ostoksia voi tehdä perjantaina klo 8-18 ja lauantaina klo 8-16. Kannattaa hyödyntää myös paikallisten putiikkien markkinatarjouksia.

Markkinoiden lomassa uusikaupunkilaiset Kalle Klotz ja Susanna Pihlaja sekä Camilla Karlsson, Liisi Anttila ja Miisa-Riikka Hento Vakka-Suomen musiikkiopistosta musisoivat torilavalla lauantaina klo 10.30-14.

Lauantaina 1.10. voi myös seurata Buster Kalavale -haukikisaa klo 9-15, jonka järjestävät Buster-alumiiniveneet ja Uisteluseura Kalavale. Kisassa haukien alamitta on 65 cm ja tuloksiin lasketaan mukaan joukkueen viisi pisintä haukea. Kilpailukeskuksena toimii Cafe Aitta, Aittaranta 2, Kaupunginlahden rannalla. Illlalla haukisaalista voi juhlistaa Cafe Aitan Oktoberfestissä, jossa on tarjolla mm. makkaraa, possua, ribsejä, erikoisoluita ja hyvää fiilistä sekä tietysti elävää musiikkia.

Teatterin ystäviäkään ei ole unohdettu. Uudenkaupungin Teatterin Tankki täyteen - maallamuuttajat sai ensi-iltansa muutama viikkoa sitten ja erinomaisen vastaanoton. Tämä hyvän mielen pläjäys koettelee katsojien nauruhermoja ja saa takuulla hyvälle tuulelle! Vilenin perheen, Reinikaisen, Ullan ja muidenkin hyvien tyyppien kommelluksia nähdään lauantaina 1.10. peräti kahden näytöksen verran. Ensimmäinen alkaa klo 13 ja toinen klo 16.  

Santtioranta Camping sulkeutuu tältä kaudelta ja koko perheelle suunnattua Santtiorannan päättäreitä päästään juhlimaan lauantaina 1.10 klo 15-22. Lapsille on ohjelmassa mm. pomppulinnaa ja kasvomaalausta. Kaikki pääsevät laulamaan Rami Rafaelin johdolla ja ”parketilla” voi pyörähdellä myös Sauli Soinin ja Kuparikuu-orkesterin tahdittamana. Illan kruunaa klo 20 ammuttava ilotulitus.

Lauantai-iltaa voi jatkaa vaikkapa ravintoloiden ohjelmalla. Hotelli-ravintola Havun syksyn ohjelmatarjonnan aloittaa räppäri Sexmane. Public House Olkkarin Oktoberfesteillä on luvassa litran tuoppeja, brezzeleitä, tirolilaisneitoja ja nahkahousuja. Musiikillisesta annista huolehtii Chris & Laurell Acoustic Rock Duo.
Sunnuntaihin 2.10. klo 20 asti on vielä mahdollista nauttia Pakkahuoneen kahvilan antimista, ennen kuin kahvila ja vierassatama sulkeutuu talven ajaksi.

Tapahtumia ja näyttelyitä löydät lisää: uki.fi/tapahtumakalenteri
 

Share:

facebook twitterbird