Kaunis ruskakuva

Vinkkejä syksyisen lomaviikon viettoon 11.-17.10.2021

Koululaisten ja opiskelijoiden syksyiselle lomaviikolle on tarjolla monipuolisesti niin liikuntaa, näyttelyitä, tapahtumia sekä omatoimista että ohjattua toimintaa.

Jäähallissa voi liki päivittäin osallistua yleisöluisteluun pientä maksua vastaan, uimahallissa pääsee kokeilemaan mm. uimista merenneitopyrstön kanssa, on kirjastoautorallia, skeittitapahtuma ja nuokkarit avoinna.

Uudenkaupungin koulut suunnistuspeli on avautunut pelattavaksi, tutustu millaisia kouluja on kaupungissamme aikanaan ollut ja satuhahmosuunnistuksessa etsitään rasteja vinkkien perusteella, rastikartan saa kirjastosta tai uimahallilta.

Musiikin ystäville on konsertteja, myös elokuvatarjontaa on moneen makuun, Wahlbergin museotalon näyttelyt ovat aina kiinnostava käyntikohde, samoin satojen autojen Automuseo. Taide-elämyksiä voi kokea mm. Runonkulman galleriassa, Galleria-Taidelainaamo Horisontissa, Tupsulassa ja Kulttuurikeskus Crusellissa.

Hiunjärven- ja Pamprinniemen luontopoluilla voi nauttia kauniista maisemista ja raikkaasta syysilmasta, hiihdon ystävät pääsevät avaamaan kautensa Hiihto- ja kuntoputki Vahterusringissä, frisbeegolf-ratojen monipuolinen tarjonta takaa sekä aloittelijalle että kokeneemmalle pelaajalle elämyksiä ja kannattaa kokeilla myös Vakka-Suomen Ladun järjestämiä talviuinteja Haimion Metsälehdon saunalla.

Syyslomaviikon tapahtumalistauksen pdf-tiedostoon, pääset täältä!

Tapahtumakalenterista löydät tiedot kaikista tapahtumista.  

Jaa:

facebook twitterbird