Pakkahuoneen rantaa ja veneilijöitä

Visit Uusikaupunki mukana Matka 2024 -messuilla Helsingissä

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään 18.-21.1.2024 Helsingin messukeskuksessa. Visit Uusikaupunki on mukana messuilla omalla ständillä, Suomen Saaristo -nimeä kantavalla yhteisosastolla. Yhteisosastolla ovat mukana myös Turku, Naantali, Salo, Parainen, Kaarina, Rauma, Pori, Ahvenanmaa, Taivassalo, Kustavi ja Brändö. Osastolle on houkuteltu mukaan myös alueen yrityksiä. Uudestakaupungista yhteisosastolla on omilla ständeillään mukana peräti neljä toimijaa; Pinetree CottagesPakkahuoneen vierassatamaSanttioranta CampingUudenkaupungin Vanhat Talot -yhdistys sekä Sektoriloisto/Isonkarin majakkasaari.

Uniikki Uusikaupunki yllättää vierailijan monipuolisella tarjonnallaan. Sympaattiset puutalokorttelit, mielenkiintoiset nähtävyydet ja tapahtumat, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, runsas kulttuuritarjonta, paikalliset herkut ja palvelevat puodit sekä upeat meri- ja luontokohteet houkuttelevat ja tarjoavat vieraille yksilöllisiä elämyksiä ympäri vuoden.

Uudenkaupungin uunituore Valitse Uusikaupunki 2024 – esite tulee jakoon ensimmäisenä messuille. Oppaasta löytyy monenlaista tietoa Uudenkaupungin näkemisistä ja tekemisistä, meri- ja luontokohteista, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista, ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista sekä monenlaisista muista tärkeistä palveluista. Esitteen nettiversio on luettavissa visituusikaupunki.fi verkkosivullaJaossa on myös hauska ja värikäs Lasten Uusikaupunki -esite, joka kutsuu lapset ja lapsenmieliset seikkailuun, ihan uuteen kaupunkiin. Esitteessä esitellään parhaat vinkit lapsille ja lapsiperheille. 

Osastolla on ajoittain tarjolla myös ohjelmaa. Lauantaina 20.1. kuullaan tasokkaan Crusell-musiikkiviikon klarinetisteja. Crusell-viikkoa vietetään tänä vuonna 22.-28.7. ja viikon teemana on ”Yhdessä”.  
- Osastollamme voi piipahtaa myös lähituottajien yhteisessä saaristolaiskaupassa. Tarjolla on maistiaisia ja lähiruokatuotteita voi ostaa myös kotiin vietäväksi. Uudestakaupungista kaupassa ovat edustettuina Pookin herkkutehdas, Ugin marenki, Vihreä Härkä härkäpaputuotteillaan sekä Hyvää luonnosta hunajatuotteineen, matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson kertoo. 

Uudenkaupungin leikkimielisessä yleisökilpailussa on pääpalkintona majoitus- ja ruokailupaketti Uudessakaupungissa. Kilpailu toteutetaan nettiversiona. Oman älylaitteen lisäksi vastaamaan pystyy myös osastolla olevan kosketusnäytön avulla. Näyttöä hyödynnetään myös Uusikaupunki-videoiden esittelyyn, joista uusimmat videot ”Kesäinen päivä Uudessakaupungissa” sekä ”Velhoveden rengastie” on kuvattu viime kesänä. 

- Messuilta löydät taatusti monta hyvää syytä tulla visiitille Uuteenkaupunkiin. Vinkkinä veneilijöille ja leirintämatkailijoille, että kaikille Pakkahuoneen vierassatamassa tai Santtioranta Campingissä yöpyville on mahdollisuus toistamiseen voittaa 10 000 euroa puhtaana käteen. Kilpailuehdot kannattaa tarkistaa yritysten nettisivuilta, Laiho-Andersson vinkkaa. 

Torstaina 18.1. messut on suunnattu pelkästään matkailualan ammattilaisille. Yleisökävijöille messut ovat avoinna pe 19.1., la 20.1. ja su 21.1. klo 10-18. Tervetuloa tutustumaan Uudenkaupungin ja Suomen Saariston mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tarjontaan osastolle 6n2!  

Share:

facebook twitterbird