Kaupunginlahden rantaa

Valitse Uusikaupunki 2021 -esite

Uudenkaupungin matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki 2021 -esite valmistuu poikkeuksellisesti tänä vuonna huhtikuun lopulla. Koronatilanteesta johtuvien epävarmuustekijöiden vuoksi ei esitettä lähdetty tekemään vielä syksyllä, vaan tietojen keruu ja esitteen valmistus aloitettiin alkuvuodesta. Oppaan suunnittelu- ja toimitusvastaavana on toiminut jo useita vuosia matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson.

Suositusta lukupaketista ja palvelujen hakemistosta löydät monenlaista tietoa kaupungin nähtävyyksistä, tapahtumista, merellisistä kohteista, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista. ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista sekä monenlaisista muista tärkeistä palveluista.

Esite postitetaan valmistumisen jälkeen jälleen mökkiläisille kaupungin kevättervehdyksen kera. Tänä vuonna esitettä ei jaeta kaikkiin uusikaupunkilaisiin koteihin, mutta sitä on saatavilla useissa eri pisteissä matkailutoimiston lisäksi ympäri kaupunkia. Lisäksi opas on luettavissa myös Visituusikaupunki.fi verkkosivuilta. Toukokuun aikana valmistuu esitteen englanninkielinen versio.

Lisätietoja: Irmeli Laiho-Andersson, matkailusuunnittelija
Visit Uusikaupunki

Puh. 0440 515 209
irmeli.laiho.andersson(at)uusikaupunki.fi