uutta puhtia

Voimaannu ja virkisty

Monia mahdollisuuksia liikkumiseen - Uutta puhtia Uudestakaupungista

Uudessakaupungissa aika kuluu kuin siivillä yksin, kaksin, perheen kesken tai vaikka vähän isommallakin porukalla.

Vaihtoehtoja urheiluun, seikkailuun tai rentoutumiseen riittää varmasti jokaiselle. Suurin osa urheilu- ja liikuntapaikoista sijaitsee aivan kaupungin keskustassa tai vähintäänkin sen tuntumassa.

Keskusta-alueelta löytyvät niin uimahalli, jäähalli, urheilukenttä kuin erilaiset liikuntasalit ja -keskuksetkin. Tarjolla on lisäksi ratsastusta, keilausta, melontaa, kalastusta, sukellusta sekä uintia niin kesällä kuin talvellakin. Kaupungin 18-reikäisen golfkentän pelikausi on yksi maan pisimmistä. Hiihto- ja kuntoputki Vahterusringin luistavilla laduilla on aina ihanneolosuhteet liikkumiseen. Uutuutena putkessa on golfsimulaattori.

Frisbeegolfin ystäville löytyy ratoja keskustan lisäksi Kalannista, Lokalahdelta ja Pyhämaasta. Kalantiin avautuu kesäksi myös uusi 21-väyläinen kilpatason frisbeegolfrata. Rata on sekoitus metsä- ja puistoaluetta ja harjoittelupaikan lisäksi radalta löytyy myös 200-metrinen range.

Uutta ovat myös kesäksi valmistuvat kilpatason Padel-kentät, Kaupunginlahden rannalla, Crusell-puistossa. Padelin saloihin voi perehtyä alkeiskursseilla ja pelivälineitä voi myös vuokrata.

Kaupungin ylläpitämät hiihtoladut tehdään kuntopoluille ja ne ovat käytettävissä sääolosuhteiden mukaan.

Urheilullisen päivän jälkeen voit rentoutua ja virkistäytyä saunassa. Saunoja on vuokrattavissa niin kaupungista kuin sen läheisyydestäkin. Uudessakaupungissa voit viettää myös esimerkiksi täydellisen polttaripäivän, joka ei varmasti unohdu koskaan!

Jaa:

facebook twitterbird