Haimion vapaasaunan laituri

Talviuinti

Haimion vapaasaunan talviuinti lauantaisin klo 16-19 

Haimio/Vapaasauna, Haimiontie 351, Uusikaupunki. 
Talviuintia saunan kera lauantaisin. Sauna sijaitsee Makeanvedenaltaan rannalla. Saunalle on saavuttava viimeistään klo 17.30. 
Kertamaksu 5 €/henkilö/uintikerta tai kausimaksu 30 €/henkilö, edellyttää vähintään yhden lämmityskerran. Järjestäjänä Kalannin Jokisivun Nuorisoseura ry. 
Haimioon on matkaa noin 14 km Uudenkaupungin keskustasta.

Metsälehdon saunalla talviuintia sunnuntaisin klo 16-18

Metsälehdon sauna, Haimiontie 365, Uusikaupunki.
Tilava sauna sijaitsee Makeanveden altaan rannalla Haimiossa. Kulkureitti on suojattu osittain sulatusmatoilla ja matoilla liukkauden estämiseksi. Mukaan kannattaa varata pieni pyyhe jalkojen alle pukukoppiin, uintitossut tai sukat ja pipo tai muu päähine. Saunoessa nesteen nauttiminen on tärkeää, joten varaa myös juotavaa mukaan. Saunan lämmitys ja hoidetaan vuorotellen vapaaehtoisten voimin ja lämmittäjiltä ei peritä maksua (max. 2 hlö). Rannasta löytyy grillipaikka, ja pihapiirissä on grillikota. Saunamaksu 5 €/hlö, alle 12 v. 2 €.

Järj. Vakka-Suomen Latu. https://www.facebook.com/vakkasuomenlatu

Santtion laiturin avanto lokakuusta huhtikuun loppuun

Kalalokkikuja 14, Uusikaupunki. Uudenkaupungin kaupunki ylläpitää lämmitettyjä pukutiloja ja kulkureittejä lokakuusta huhtikuun loppuun ma, ke ja pe klo 8-19. Autot jätetään uimarannan viereen auratulle pysäköintipaikalle. Pysäköintipaikalta matkaa talviuintipaikalle (Santtio) on noin 200 m.

Korjaukset ja vikailmoitukset: arkisin 07.00 - 15.30 puh. 050 5733 782. Muina aikoina puh. 050 0823 745 (kiinteistöpäivystys).

 

Share:

facebook twitterbird