Kaupunginlahden rantaa

Valitse Uusikaupunki 2021 -esite

Valitse Uusikaupunki 2021 -esite valmistunut

Uudenkaupungin matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki 2021 -esite valmistui poikkeuksellisesti tänä vuonna vasta nyt huhtikuussa, viikolla 16. - Koronatilanteesta johtuvien epävarmuustekijöiden vuoksi ei esitettä lähdetty tekemään vielä syksyllä, vaan tietojen keruu ja esitteen valmistus aloitettiin alkuvuodesta, kertoo oppaan suunnittelusta ja toimituksesta jo useita vuosia vastannut matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson.

Suositusta lukupaketista ja palvelujen hakemistosta löytyy monenlaista tietoa kaupungin nähtävyyksistä, tapahtumista, merellisistä kohteista, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista, luontokohteista, ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista sekä monenlaisista muista tärkeistä palveluista. Varsinaisesta tapahtumakalenterista tässä esitteessä luovuttiin ja tapahtumien tiedot löytyvät parhaiten verkkosivujen tapahtumakalenterista lähempänä kesää tai heti kun tapahtumien järjestämiset varmistuvat (visituusikaupunki.fi).

Esite postitetaan valmistumisen jälkeen jälleen mökkiläisille kaupungin kevättervehdyksen kera. Tänä vuonna esitettä ei enää jaeta kaikkiin uusikaupunkilaisiin koteihin, mutta sitä on jo toukokuusta lähtien saatavilla useissa eri pisteissä matkailutoimiston lisäksi ympäri kaupunkia. Toukokuun aikana valmistuu myös esitteen englanninkielinen versio.

Valitse Uusikaupunki 2021 -esitteen nettiversioon voi tutustua visituusikaupunki.fi verkkosivulla (tietoa-matkailijoille/valitse uusikaupunki 2021 -esite)

Nettiversio on myös luettavissa täältä!


Lisätietoja: Irmeli Laiho-Andersson, matkailusuunnittelija
Visit Uusikaupunki
Puh. 0440 515 209
irmeli.laiho.andersson(at)uusikaupunki.fi