Kaupunginlahden rantaa

Valitse Uusikaupunki 2023 -esite

Matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki –esite on saatu painovalmiiksi ja valmistuu jakoon viikolla 3. Ensimmäiseksi esite on jaossa Helsingin Matka-messuilla 20.-22.1. jossa Visit Uusikaupunki on mukana Suomen Saariston yhteisosastolla 6n 48-3. Uudessakaupungissa esitettä pyritään jakamaan kaikkiin matkailijoille suunnattuihin palvelupisteisiin ja liikkeisiin. Ulkopaikkakuntalaisille mökkiläisille se postitetaan kevättervehdyksenä.

Suositun lukupaketin suunnittelu- ja toimitusvastaavana on toiminut jo useita vuosia matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson. Esitteen taitosta on tänä vuonna vastannut uusikaupunkilainen Mainostoimisto Ilmiö. Oppaasta löydät monenlaista tietoa Uudenkaupungin näkemisistä ja tekemisistä, merellisistä kohteista, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista. ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista sekä monenlaisista muista tärkeistä palveluista. Suomenkielisen esitteen painosmäärä on 15 000 kappaletta ja esitteestä valmistuu kevään aikana myös englanninkielinen versio. Oppaan tiedot hyödynnetään Visit Uusikaupunki -verkkosivuilla. Typistetyt kuvaukset palveluista löytyvät verkosta myös ruotsin- ja saksankielisinä.

Vuoden 2023 Valitse Uusikaupunki -esitteen nettiversio on luettavissa täältä!

Lisätietoja: Irmeli Laiho-Andersson
matkailusuunnittelija