Pyhämaan kirkot

Kotiseutu tutuksi matkailuoppaiden opastetuilla bussikierroksilla

Uudenkaupungin matkailuoppaiden opastetuilla bussikierroksilla pääset kuulemaan tarinoita ja näkemään kohteita Lokalahdelle, Kalantiin, Pyhämaahan sekä Vehmaalle.
Retkille lähdetään Uudenkaupungin linja-autoasemalta klo 18 ja paluu samaan paikkaan on noin klo 21. Pyhämaan retki kestää noin klo 21.30 asti.

Lokalahden kierros toteutetaan torstaina 5.5. Kierrosten kohteina ovat mm. Lokalahden kirkko ja Johanna Pohjolan taidegalleria. Oppaina toimivat Raija Herrala-Nurmi ja Tuula-Riitta Karlin. Ilmoittautuminen 4.5. klo 12 mennessä. Ilmoittautumislinkki Lokalahden kierrokselle.
Kalanti-kierros siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Kalannin kohteina ovat mm. Kalannin Pyhän Olavin kirkko sekä entisen Hallun koulun museoluokka. Koulumuseon opastaa Sampsa Laurila. Koko kierroksen oppaina ovat Tarja Aikola ja Soile Hänninen. Ilmoittaudu 6.5. mennessä.
Pyhämaan kotiseutukierros toteutetaan maanantaina 16.5. Kierroksella käydään mm. Pyhämaan Uhrikirkossa ja uudessa kirkossa. Kierroksen opastaa Katriina Kaitila-Karttunen. Ilmoittaudu 9.5. mennessä.  Ilmoittautumislinkki Pyhämaa kierrokselle.
Vehmaa on kotiseutukierroksen kohteena tiistaina 7.6. Opastuksesta kierroksella huolehtii Soile Hänninen.  Kierrokselle ilmoittaudutaan 30.5. mennessä. Ilmoittautumislinkki Vehmaan kierrokselle.

Kotiseutukierroksen hinta on 25 €/henkilö ja hinta sisältää bussimaksun ja opastuksen lisäksi kierroksen aikana nautitut retkikahvit. Maksu maksetaan käteisellä paikan päällä.
Ilmoittaudu mukaan kotiseututietämystä avartaville kierroksille! Lisätietoja kierroksista saa matkailutoimistosta, Rauhankatu 10, matkailu@uusikaupunki.fi tai puhelin 050 420 5333.


Jaa:

facebook twitterbird