Ulla Tapaninen Lava-ammuntaa

Kulttuurikeskus Crusellissa monipuolinen kulttuurikevät

Kulttuurikeskus Crusellin kevät on täynnä tapahtumia teatteriesityksistä komiikan kautta konsertteihin.

Uudenkaupungin teatterin kevätkauden omat esitykset päättyvät tulevana viikonloppuna Sylvia, Tuija ja laulava patja-kamarimusikaalilla pe 23.3. klo 19.00 ja Housut pois -musikaalilla la 24.3. klo 18.00.

Vieraileva esitys ”Saikkua, kiitos!” nähdään teatterissa  la 7.4. klo 13 ja 18. Koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama riemastuttava esitys irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liittyvälle. Lippuja Mikko Kivisen, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen tähdittämiin näytöksiin voi tiedustella Uudenkaupungin teatterista.

Komediaa lavan täydeltä on tarjolla jo perjantaina 6.4. klo 19, kun näyttelijä Ulla Tapanisen hillitön ”Lava-ammuntaa”  saapuu kaupunkiin. Lämminhenkisessä yksinpuhelussaan Tapaninen tarttuu tyylilleen uskollisesti arjen ilmiöihin. Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon Ticketmasterin toimipisteistä ja verkkokaupasta sekä yhteispalvelupiste Passarista, Rauhankatu 4.

Stand up-komiikkaa on luvassa vielä perjantaina 13.4. kun Suomen eturivin koomikot Matti Patronen, Jape Grönroos ja Mikko Vaismaa avaavat sanaiset arkkunsa ja salaiset aivoituksensa. Kaikki kiertueen koomikot esiintyivät Nelosen Stand up- ohjelmassa syksyllä 2017. Lippuja ennakkoon: tiketti.fi.

Monipuolisia konsertteja

Torstaina 19.4. Uudenkaupungin VPK:n soittokunta juhlistaa uunituoretta levyään levynjulkaisukonsertissa klo 18.30.

Seuraavana päivänä  perjantaina 20.4. klo 19 uusikaupunkilaissyntyinen kitaristi Tomi Paldanius saapuu konsertoimaan ”Classic hits fingerstyle guitar tour”- kiertueen merkeissä. Tomi on sovittanut soolokitaralle mm. kappaleet Bohemian rhapsody, Hotel California ja Nothing else matters. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat saavuttaneet sosiaalisessa mediassa kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.  Lippuja ennakkoon Yhteispalvelupiste  Passarista.

Vakka-Suomen musiikkiopisto järjestää vierailukonsertin lauantaina 21.4. klo 15.00. Konsertissa esiintyy kaarinalainen nuorisokuoro KaMu, johtajana Pekka Nebelung. Kuoro valittiin Yleisradion vuoden nuorisokuoroksi 2017-2018. Konsertissa esiintyy myös musiikkiopiston omia kuoroja johtajinaan Jussi Kauranen ja Laura Ruusumaa.

 Keskiviikkona  9.5. klo 19 päästään nauttimaan ”Saaristo – Lauluja mereltä”  konsertista, jossa vuorottelevat rakastettujen kotimaisten lauluntekijöiden tuotanto sekä ulkomaiset klassikkosävelmät. Konsertin solisteina laulavat valovoimainen mezzosopraano Essi Luttinen sekä monipuolinen baritoni Sören Lillkung. Heitä säestävää trioa johtaa pianisti Petri Haapasalo. Lippuja ennakkoon saatavilla www.netticket.fi ja Yhteispalvelupiste Passari.

 Kitaramusiikkia on tarjolla jälleen lauantaina 12.5. klo 19.00, kun kitaristi Timo ”Tex” Turpeinen tuo Awesome views-kitarakonserttinsa Cruselliin. Esityksessä yhdistyvät Petri Tuohimaan henkeä salpaavan kauniit valokuvat, sekä Turpeisen säveltämä melodinen musiikki.

AntonMeijas02pieni.jpg

Torstaina 24.5. päästään kuulemaan vasta 17-vuotiasta pianisti Antton Mejiasta, jota on kuvailtu tulevaisuuden huippulupaukseksi. Muun muassa Turun musiikkijuhlilla esiintyneen Sibelius Akatemian kasvatin tie on viemässä kesän jälkeen Yhdysvaltojen musiikkiyliopistoihin, mutta sitä ennen häntä on mahdollisuus kuulla Crusellissa. Konsertti alkaa kello 19.00 ja sen järjestää Uudenkaupungin kulttuuripalvelut.

Lippuja Turpeisen ja Mejiaksen konsertteihin saatavilla ennakkoon yhteispalvelupiste Passarista.

Lisätietoja kulttuurikeskuksen tapahtumista voit kysyä Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta, Rauhankatu 10.
Kulttuurikoordinaattori Petri Hatakka puh.  050 074 3073, kulttuuritoimisto(at)uusikaupunki.fi.

Lisää Uudenkaupungin tapahtumia: http://uusikaupunki.fi/tapahtumakalenteri

 

Jaa:

facebook twitterbird

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png