Nukketeatteri Uudessakaupungissa

Menovinkit 30.7.-5.8.

Crusell-viikko on saapunut kaupunkiin ja ainkain Päivin puhallukset kannattaa käydä kuuntelemassa päivittäin kahdeltatoista torilla! Muita ilmaiskonsertteja ovat Nuorten taitajien konsertit seurakuntakeskuksella ja tietenkin Lyhyjenyö torstaina!

Toki viikkoon mahtuu paljon muitakin tapahtumia:

 

Nukketeatteria kirjastossa - Alastalon salissa, Eevastiina ja lokinpoika maanantaina 30.7. klo 16

Käsinukeille ja harmonikalle dramatisoitu nukketeatteriesitys pitää sisällään henkilöhahmoja, sattumuksia ja kaiken olennaisimman Kilven klassikkoteoksesta Alastalon salissa. Sateen sattuessa esitys on kirjaston lastenosastolla.

 

Opastettu kävelykierros Crusell-viikolla keskiviikkona 1.8. ja perjantaina 3.8. klo 11-13

Tule mukaan opastetulle kävelykierrokselle! Auktorisoidun matkailuoppaan avulla tutustutaan kaupungin mielenkiintoiseen historiaan ja nykypäivään.

 

Vaakahuoneen Satukammari ja Pieni kesäpuoti lauantaina 4.8. klo 10-14

Satukammarissa voi kuulla tarinaa hiiripariskunnan elämästä ja lumotusta ruususta, jota prinssi rakasti. Myös vanhan vaakahuoneen historia on mukavaa kuultavaa. Nähtävillä on myös vaaka, jolla on aikoinaan punnittu hevoskuormia. Paikalliset kädentaitajat kertovat mielellään lisää ja samalla voi tutustua erityisen upeisiin taidekortteihin ja käsitöihin. Pieni pihakirppis.

 

Teatteri Terve Tytön musiikkikomedia TAIPALEELLA (Eli käänny takaisin jos mahdollista) sunnuntaina 5.8. klo 17

Esitys on ajan patinoima ja vauhdikas kuvaus nykyajan elämästä kaikkine kommervenkkeineen. Tarinan keskiössä rutinoitunut nelikymppinen nainen joutuu yllättäen käymään läpi muutosprosessia, jonka pistää alulle hänen huomionhakuinen taiteilija-äitinsä sekä hänen määrätietoinen tyttärensä. Kriisin ollessa pahimmillaan nainen saa vieraakseen tuttuja roolihenkilöitä vanhoista Suomi-filmeistä, jotka auttavat häntä uudelleen löytämään omat voimavaransa sekä muutokseen vaadittavat henkiset työkalut.

 

Kalanti-päivän juhla sunnuntaina 5.8. klo 18

Perinteinen kotiseutujuhla Kalannin Kotiseutumuseolla. Ohjelmassa musiikkia, puheita, laulua, yleisökilpailu, arvonta ja väliaikabuffetti.

 

Katso lisätiedot ja kaikki menovinkit alta:

 

IMG_6577_menovinkit_klikkaatästä_3000_0.JPG

 

 

Jaa:

facebook twitterbird

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png