Purppurahetki Kaupunginlahdella

Menovinkkejä viikonloppuun 28.-29.10.2023

Uudessakaupungissa ei lokakuun viimeisessäkään viikonvaihteessa tule näkemisistä ja tekemisistä pulaa. Kokosimme alla olevaan listaukseen Halloween-viikonlopun 28.-29.10. menovinkit. Viikonloppuna siirrytään myös talviaikaan, joten älä unohda siirtää kelloja lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä klo 04:00 yhdellä tunnilla taaksepäin, kohti kesää. 

Lauantaina 28.10. klo 15 Crusellin salin lavan valtaa Jokeri Pokeri Box: Deluxe -show. Uudessa iloisessa showssa ihmeteltävää koko perheelle.   

Bar M'Ukissa vietetään Halloweenia lauantaina 28.10. klo 22.00 alkaen! Dj tanssittaa juhlivaa Halloween kansaa ja baarin tanssilattia täyttyy toinen toistaan pelottavimmilla asukokonaisuuksilla. Asu ei ole pakollinen, mutta mitäpä olisi Halloween ilman hyytävää ja teemaan heittäytyvää pukeutumista! Paras asu palkitaan!

Livemusiikista pääsee nauttimaan lauantaina 28.10. myös Public House Olkkarissa Duo Kaikkonen & Liekalan musisoinnin parissa. Keikka alkaa noin klo 22. 

Seikowin salissa, osoitteessa Vuorikatu 11, järjestetään koko perheen Halloween teemanainen disco sunnuntaina 29.10. klo 14-16. MLL Uudenkaupungin yhdistyksen järjestämässa disco-tapahtumassa on pieni pääsymaksu. 

 
Majakkakiertue  vierailee kulttuurikeskus Crusellissa su 29.10. klo 15. Kiertueella esitetään uutuuselokuva Kiehtova Pohjanlahti sekä kiitetty klassikko Ulkokalla. Myynnissä Majakkasaaret 2024 -kalenteri, tekstiilejä ja kirjoja.Kiertueen järjestää Suomen Majakkaseura.


Vakka-Rasti järjestää syysvaelluksen Hiujärven ympäri su 29.10.2023 klo 11.00. Yhteislähtö Hiun uimarannan parkkipaikalta (Hiuntie 212 ). Retki on maksuton ja  kaikille avoin tapahtuma. Säänmukainen pukeutuminen. 

Vakka-Suomen Ladun järjestämille matalan kynnyksen maastopyöräilylenkeille voi osallistua sunnuntaisin klo 15-17. Kokoontuminen on Pingviinipuistossa, Ruokolanjärven rannalla. 

Uudenkaupungin jäähallissa on sunnuntaisin klo 10-11 mahdollisuus kokeilla luistelutaitojaan yleisöluistelun merkeissä.


Talviuinnin ystäville on viikonloppuna tarjolla parikin vaihtoehtoa. Haimion vapaasaunan talviuinti lauantaisin klo 16-19, osoitteessa Haimiontie 351 sekä Haimion Metsälehdon saunan talviuinti sunnuntaisin klo 16-18, osoitteessa Haimiontie 365.


Automuseon kolmessa isossa näyttelyhallissa niin pienempien kuin isompien autofanien päiväunet käyvät todeksi. Raunistulan nukkekotikerho on pystyttänyt museoon koko perhettä viihdyttävän Minimaailma-näyttelyn. Pääsymaksua vastaan automuseo on avoinna päivittäin klo 11-17. 

Viikonloppuna voi piipahtaa myös näyttelyissä. Galleria Horisontin lokakuun taiteilijana on Valto Vaalikivi ja kuukauden nuorena taiteilijana Jódís Maria Rannveigardóttir. Horisontti on avoinna lauantaina klo 10-13. Tuhansien tupsujen Tupsulaan voi myös tutustua lauantaina klo 10-14.  Runonkulman Galleriassa  on lauantaina viimeistä päivää esillä Hannele Salmelan Vain öisin liikkuvat haltijat -näyttely ja galleria on avoinna lauantaina klo 11-15. 

Uudenkaupungin elokuvateatteri Kuvala on lajissaan yksi Suomen vanhimpia, yhä toimivia elokuvateattereita. Leffojen ystäville Kuvala tarjoilee viikonloppuna koko perheen uutuusleffan Antero Varovainen ja onnenkivi, Kaurismäen Cannesissa palkitun Kuolleet lehdet, Martin Scorsesen ohjaaman Mar Killers of the Flower Moon, animaatioelokuva Ryhmä Haun Mahtielokuva sekä Saara Cantellin Sisarukset. 

Lisätietoja ja lisää tapahtumia: uki.fi/tapahtumat

 

Share:

facebook twitterbird