Vau 2021_kansikuva

Tule mukaan Valitse Uusikaupunki 2022 -esitteeseen!

Matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki –esite on jälleen työn alla. Esite on vuosien varrella osoittautunut tehokkaaksi ja suosituksi lukupaketiksi sekä palvelujen hakemistoksi. Esitteen tietoja hyödyntävät niin matkailijat, mökkiläiset, kaupunkilaiset kuin asiakaspalvelussa työskentelevä henkilöstökin. Esitettä on jaossa Uudessakaupungissa kaikissa matkailijoille suunnatuissa palvelupisteissä ja monissa eri liikkeissä. Ulkopaikkakuntalaisille mökkiläisille se postitetaan kevättervehdyksenä. Esitettä on jaossa myös muiden paikkakuntien matkailutoimistoissa ja neuvontapisteissä sekä kaikissa markkinointitapahtumissa, joissa Uusikaupunki on mukana, esimerkiksi tammikuussa Helsingissä MATKA 2022 -messuilla.

Suomenkielisen esitteen painosmäärä on noin 15 000 kappaletta ja esite tehdään myös englanninkielellä. Oppaan tiedot tulevat Visit Uusikaupunki -verkkosivuille ja sieltä on mahdollista saada linkki omalle kotisivulle. Verkkosivuille voi myös liittää kuvan palvelusta rivi-ilmoituksen yhteyteen. Typistetyt kuvaukset palveluista löytyvät verkosta myös ruotsin- ja saksankielisinä.

Esitteeseen on mahdollista tulla mukaan joko toimituksellisella ilmoituksella (1 ja ½ sivua), mainosilmoituksella (valmis aineisto) tai rivi-ilmoituksella (nimi, yhteystiedot ja palvelua kuvaava parin lauseen lyhyt esittely). Ilmoitussopimuksesta löytyvät hinnat ja muut ilmoittautumisehdot.


Toivottavasti mahdollisimman moni palveluiden tuottaja tulee mukaan esitteeseen. Tehdään yhdessä kattava, laadukas sekä mahdollisimman palveleva esite, niin matkailijoille kuin kaupunkilaisillekin.


Sähköisen ilmoitussopimuksen voit täyttää täällä! 

Nettiversio vuoden 2021 esitteestä on luettavissa täältä!


Lisätietoja: Irmeli Laiho-Andersson
matkailusuunnittelija
Visit Uusikaupunki
Puh. 0440 515 209
irmeli.laiho.andersson(at)uusikaupunki.fi

 

Jaa:

facebook twitterbird